SALT OF THE EARTH | CLASSIC UNSCENTED STICK

29/12/18

De ‘flagship’ geurloze deodorant stick waar het allemaal ooit mee begonnen is. Als we het hebben over Salt of the Earth producten dan is dit zonder twijfel het populairste product. In dit artikel vertel ik jullie meer over deze topper.

ABOUT SALT OF THE EARTH
Salt of the Earth is ontstaan in Engeland en verder ontwikkeld door moeder en zoon, Sally and Thomas Laird. Sally was al jarenlang fan van Salt of the Earth toen zij in 2005 de gelegenheid kreeg om het eigendom van het merk over te nemen in Engeland. Als groot voorstanders van natuurlijke producten was dit voor Sally en Thomas de kans om betrokken te zijn bij het ontwikkelen van dit hoogwaardige niche-deodorant merk tot een main stream, nieuwe generatie deodorant merk voor iedereen. Onze missie is het ontwikkelen en aanbieden van de nieuwe generatie deodoranten. Een betaalbaar alternatief voor de traditionele gevestigde deodorant merken met synthetische chemicaliën, die de gevoelige huid ernstig kunnen beïnvloeden. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu – niet alleen in wat betreft ingrediënten, maar ook verpakkingen en distributie – staan ook bovenaan als primaire voorwaarde voor productontwikkeling.

SALT OF THE EARTH CLASSIC UNSCENTED STICK 
De Salt of the Earth classic unscented stick bevat slechts één ingrediënt: Potassium Alum (Kalium Aluin in het Nederlands.) Kalium Aluin is een natuurlijk mineraalzout. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. De moleculen van aluin zijn te groot om door je huid te dringen en daar je zweetklieren te blokkeren. De natuurlijke zoutkristallen brengen een héél dun, beschermend laagje aan op de huid. Dit laagje gaat bacteriën tegen die zorgen voor een onaangename zweetgeur. De bacteriën kunnen simpelweg niet overleven in een zout milieu. Dit klinkt heel logisch toch? En dat is het ook!

De Salt of the Earth classic unscented stick is een deodorant in een stick vorm wat best even wennen is als je het niet kent. Ondanks dat is deze harde mineraalsteen wel erg makkelijk in gebruik. Je maakt hem nat en brengt hem aan op schone, gereinigde oksels. Op deze manier maken bacteriën geen schijn van kans. De stick is enorm zuinig in gebruik en gaat maanden mee en als je de stick afdroogt na gebruik gaat hij nog langer mee. Een klein weetje waar je wellicht iets aan hebt!

De classic unscented stick van Salt of the Earth is enorm populair en dat is niet zonder rede. Het product kent veel voordelen.

Ik ben enorm enthousiast over deze topper. Ik snap volkomen dat dit een erg populair product is. Het is natuurlijk ook niet voor niets een award winnig verzorgingsproduct. Dit product is echt een aanrader.

VERKRIJGBAARHEID
Producten van Salt of the Earth zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. Mocht je benieuwd zijn naar de producten dan raad ik je aan om er eens een kijkje te nemen. De producten zijn echt het proberen waard.

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “SALT OF THE EARTH | CLASSIC UNSCENTED STICK”

  1. Evelien schreef:

    Zo grappig, een deodorant met maar één ingrediënt! Ik bedenk me net dat ik deze ook nog heb staan. Ik vind het nat maken van de stick altijd teveel moeite ofzo? Haha, terwijl het eigenlijk gewoon niets voorstelt. Ik wist niet dat hij award-winning was… misschien toch maar weer een kans geven! 🙂

  2. Shannblogt schreef:

    Zeker doen hoor! Het is echt een toppertje! ?

  3. Emile schreef:

    Echt een top product !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories