Over mij

Hi there! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en meer over mij wilt weten. Mijn naam is Shannon van Willigen. Ik ben geboren op 04-08-1994 en ik ben momenteel dus 25 jaar. Ik woon in een klein dorpje in Gelderland (nog bij mijn ouders.) Als ik uit huis ga dan ga ik zeker weten in een stad wonen. In een dorp wonen vind ik namelijk maar niks.

Ik heb een hele grote passie voor shoppen. Hierdoor ontdek ik vaak nieuwe producten en merken waardoor ik meteen blogkriebels krijg. Ik vind schrijven heel erg leuk om te doen en ik ben hier eigenlijk al van af kleins af aan mee bezig. Op jonge leeftijd begon ik al met het schrijven van gedichtjes en heb dat zeker vol gehouden tot aan mijn 16e. Het maken van foto’s mag ook zeker niet aan mijn hobby’s ontbreken want daar ben ik helemaal in thuis. Naast mijn liefde voor shoppen, schrijven en fotografen ben ik ook gek op muziek en breng ik graag wat tijd door met vrienden en vriendinnen.

In juni/juli 2014 heb ik de opleiding media/interactieve vormgeving afgerond met diploma. Deels door die opleiding ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik het maken van foto’s, het bijhouden van een website/blog, het creatief bezig zijn en ook vooral schrijven heel erg leuk vind. Daarom ben ik gestart met bloggen. Tijdens die opleiding had ik een bijbaantje voor in het weekend bij Action. Inmiddels is dit bijbaantje een vaste baan geworden. Ik heb het daar echt heel erg naar mijn zin en ik ben ook blij dat ik daar nu nog steeds werk. Ik werk bij Action sinds 11 april 2012.

Omdat ik niet op vaste dagen werk zal ik het plaatsen van artikels ook niet op vaste dagen plannen. Maar jullie zien vanzelf mijn nieuwe artikels verschijnen!

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories