MICHAEL KORS | MIDNIGHT SHIMMER

30/12/18

Het is weer tijd voor een fijne parfum review van één van de nieuwste geuren van Michael Kors. Midnight Shimmer is een limited edition eau de parfum die je echt één keer geprobeerd moet hebben. Benieuwd naar wat ik over deze geur te vertellen heb? Lees dan verder.

MICHAEL KORS | MIDNIGHT SHIMMER
Michael Korst Midnight Shimmer is een sprankelende geur die past bij een glamoureuze avond uit. Een feestelijke geur voor in de avond waar ik echt even aan moest wennen omdat ik meestal frisse geuren draag. De topnoten citroen, fresia en jasmijn zijn afgewerkt met een vleugje sensuele vanille en de warmte van amberhout. Ik vind dit een hele fijne mix van geuren.

Topnoot: Citroen
Hartnoot: Vanille
Basisnoot: Hout

Naast Midnight Shimmer ontwikkelde Michael Kors ook de limited edition Twilight Shimmer. Twilight Shimmer is een sensuele, verleidelijke geur met rode en paarse vruchten als weelderige topnoten. De praline maakt de geur zacht en creëert in combinatie met donker hout een luxueus, warm gevoel.

Persoonlijk ben ik erg blij dat ik de geur Midnight Shimmer heb mogen ontvangen want ik denk namelijk dat ik de geur Twilight Shimmer niet zo lekker had gevonden. Sensuele, verleidelijke geuren zijn niet helemaal ding. Ik ben erg enthousiast over de geur Midnight Shimmer. Niet alleen de geur vind ik heerlijk maar ik vind ook het flacon prachtig. Daarnaast ben ik super blij dat dit parfum een eau de parfum is. De geur is enorm krachtig en blijft daardoor lang, duidelijk aanwezig. I LOVE IT!

ADVIES VERKOOPPRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID 
€56 | 30 ml
€82 | 50 ml

De Twilight Shimmer & Midnight Shimmer zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas en via Michaelkors.eu.

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MICHAEL KORS | MIDNIGHT SHIMMER”

  1. Evelien schreef:

    Wat grappig, citroen als topnoot. De warme noten maken hem volgens mij erg uniek!

  2. Shannblogt schreef:

    Het is een heel bijzondere geur. Maar zo lekker! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories