Privacyverklaring

Inleiding
Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Shannon van Willigen (eigenaresse van deze website) aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Shannon van Willigen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals in deze privacyverklaring wordt uitgelegd. Door de informatie en diensten op deze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze privacyverklaring en de voorwaarden die hierin zijn opgenomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van deze website. Indien u niet akkoord gaat met deze privacyverklaring, dient u de website te verlaten.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe de eigenaresse omgaat met de verwerking van persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt.

Verwerking van persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden gebruikt wanneer er door een bezoeker een reactie wordt achtergelaten op de website. In dat geval vult de bezoeker zijn of haar gegevens in. Deze gegevens worden gebruikt om de bezoeker te identificeren, wat vooral wenselijk is wanneer er sprake is van een ongewenste bezoeker of wanneer een winactie wordt uitgeschreven. Een ongewenste bezoeker kan in dat geval worden herkend, en zijn of haar reactie kan worden verwijderd of de persoon kan in zijn geheel worden verbannen. In het geval van een winactie kan een bezoeker worden herkend en contact worden opgenomen. Bij het achterlaten van een reactie wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn een naam en een e-mailadres. Ook is er de optie om eventueel een website aan deze gegevens toe te voegen. Dit is overigens niet verplicht. Ook wordt het IP-adres verzameld van de persoon die de reactie achterlaat. De persoonsgegevens blijven beschikbaar voor de eigenaresse zolang de reactie op de site staat. Deze gegevens worden verder nergens opgeslagen.

Indien u niet wenst om persoonsgegevens aan de eigenaresse te verstrekken, is het niet mogelijk om een reactie te plaatsen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in dergelijke gevallen bij de persoon die de reactie plaatst.

Google Analytics
De eigenaresse maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een dienst van Google om de statistieken van deze website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om een duidelijk beeld te creëren van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaven. De verkregen informatie wordt overgebracht naar de servers van Google, lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Cookies   
De eigenaresse maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website bezoekt, wordt er technische informatie verzameld zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt de eigenaresse om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

Cookies uitschakelen
Afmelden voor cookies kan via de instellingen in je internetbrowser. Daarnaast is het ook mogelijk om alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser te verwijderen.

Verwijzing naar andere website
Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de eigenaresse. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Hiervoor is de eigenaresse niet aansprakelijk. Aanrader: Lees bij het bezoeken van een website eerst goed de privacyverklaring door, alvorens verder te gaan op de website.

Privacyrechten
Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U heeft zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij u wel altijd vragen om u zelf te identificeren. Indien u een reactie plaats op de website, kan deze ten alle tijden worden verwijderd of gewijzigd.

Wilt u een klacht indienen met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit bij de eigenaresse melden door een mail te sturen naar info@shannblogt.nl. Ook kunt u uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hoe u dit dient te doen vind u op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 30-05-2018. Deze verklaring kan op ieder moment gewijzigd worden.

Contactgegevens:
Shannon van Willigen
info@shannblogt.nl
www.shannblogt.nl

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories