Contact

Een brandende vraag? Een leuk idee? Meer weten over review/advertentie mogelijkheden of is er een andere rede waarom je met mij in contact wilt komen? Dan kun je een e-mail sturen naar info@shannblogt.nl. Ik vind het altijd leuk om te horen van (nieuwe) merken en/of webshops.

 

Veelgestelde vragen:

Ik wil ook gaan bloggen, hoe moet ik dat doen?
Het is een kwestie van gewoon doen!
Met enthousiasme en motivatie kom je al een heel eind. Een beetje kennis/ervaring is ook niet geheel overbodig. Doe veel research voordat je begint en zorg voor een eigen idee.

Hoe heb jij jouw blog gemaakt?
Ik heb een eigen domein + webruimte bij Just Host. Mijn artikelen schrijf ik in WordPress en de lay-out van mijn blog is een thema van Kotrynabassdesign.

Met welke camera maak je alle foto’s?
Ik maak mijn foto’s met de Canon EOS 750D in combinatie met de Canon 18-55MM lens of met de Canon 50MM lens.

Met welk programma bewerk jij je foto’s?
Mijn foto’s bewerk ik niet altijd. Maar als ik ze bewerk doe ik dit met Adobe Photoshop.

 

Vragen of suggesties?

info@shannblogt.nl

 

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories