Disclaimer

ARTIKELEN
In sommige artikelen beoordeel ik producten die mij toe zijn gezonden voor onderzoek en/of promotionele aandacht. Ten alle tijden zal mijn mening hetzelfde blijven. Alle reviews die ik schrijf komen voort uit een eigen ervaring met het product. Ik vind eerlijkheid erg belangrijk. Daarom geef ik over ieder product mijn eerlijke mening. Ook wanneer ik niet tevreden ben. Als ik een product toegezonden heb gekregen voor onderzoek en/of promotionele aandacht zal ik dit altijd in het artikel vermelden.

FOTO’S EN TEKSTEN
Alle foto’s, teksten en overige inhoud die zich op deze site bevinden zijn eigendom van Shannblogt.nl tenzij anders is vermeld. Niets mag op welke wijze dan ook gekopieerd, opgeslagen of doorgegeven worden zonder voorafgaande toestemming van mij. Mocht je bepaalde content willen gebruiken gelieve mij te contacteren via info@shannblogt.nl.

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories