BEAUTIFUL BEGINS WITH GORGEOUS LINGERIE! | Hunkemöller

30/03/19

Hey there! Are you ready to join my lingerie party? Ik heb twee prachtige lingerie setjes ontvangen van Hunkemöller die ik jullie ontzettend graag wil laten zien. Ze zijn echt to die for! Kijk je mee?

Ik heb absoluut een zwak voor mooie lingerie. Je kunt mij er zó gelukkig mee maken! Toen de postbezorger laatst het pakketje van de Hunkemöller bezorgde kon ik ook echt mijn geluk niet op. Ik was nieuwsgierig, maakte het pakketje open en wauw, de setjes waren nog mooier dan ik had verwacht. Mijn eerste indruk was al erg goed maar toen ik de setjes aan deed werd ik helemaal enthousiast. Ik voel me gewoon echt een stukje zelfverzekerder in deze nieuwe lingerie setjes. Happy me!

Als ik eenmaal aan het rondneuzen ben in de Hunkemöller webshop dan weet ik gewoon niet waar ik moet kijken. Het aanbod vind ik zó fantastisch. Daarnaast zijn heel veel setjes ook helemaal mijn smaak. Uiteindelijk heb ik twee ontzettend mooie setjes uitgekozen. De set Lorelai en de set Olinda.

LINGERIE SET LORELAI | € 42.98 (bh & string)
Wauw, ik ben nog steeds helemaal in de wolken! Wat een prachtig lingerie setje is dit. Toen ik dit setje voor de eerste keer in mijn handen had was het liefde op het eerste gezicht. De set is roze van kleur en bestaat uit bh Lorelai en string Lorelai. Er is naast een string ook een brazilian verkrijgbaar mocht je daar meer van houden. De bh is voorgevormd wat ik persoonlijk erg prettig vind. Hierdoor zit de bh ontzettend comfortabel. Zowel de bh als de string hebben prachtige kanten details. Which I really like! De bh heeft naast kanten details op de voorkant ook een racerback van kant die voorzien is van een fijne sluiting. Sexy it is! De bijpassende string met dezelfde kanten details en strikjes maakt de set helemaal af. Ik ben echt verliefd!

LINGERIE SET OLINDA | € 45,98 (bh & string)
Niet alleen het vorige lingerie setje heeft mijn hartje gestolen. Ook op de set Olinda werd ik opslag verliefd! De set is grijs van kleur en bestaat uit bh Olinda en string Olinda. Bij deze set is geen andere slip verkrijgbaar. But that’s not a problem for me! Ook de bh van de Olinda set is voorgevormd en zit hierdoor echt als gegoten. Zowel de bh als string zijn voorzien van kanten details. De bh heeft een halter nek die wederom voorzien is van kant. Ik ben groot fan van lace details op de rug. Het kant van deze set is overigens wel héél anders dan van de set Lorelai. Het kant van deze set is wat grover. Ook dit vind ik prachtig! De string heeft een sexy strappy detail, nét boven de billen. Zó mooi!

Dat ik enorm enthousiast ben over mijn nieuwe lingerie setjes is inmiddels wel duidelijk denk ik. Ik vind beide setjes zó ontzettend mooi. De kleuren en kanten details vind ik prachtig. Hunkemöller makes me happy again!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “BEAUTIFUL BEGINS WITH GORGEOUS LINGERIE! | Hunkemöller”

  1. Evelien schreef:

    Oelala, wat een sexy artikel! Prachtige setjes allebei zeg, vooral die eerste ?? Hunkemoller is echt mijn favo lingeriewinkel <3

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je té leuke reactie Evelien! Hunkemöller is zonder twijfel ook mijn favorietje hoor! ❤️

  3. Nina schreef:

    Wauw, super mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories