THE BODY SHOP | Drops of Youth™ Sheet Mask

06/04/19

Sheet masks zijn trending in beautyland en dat is natuurlijk niet zonder rede. Ze zijn snel, effectief en perfect voor on-the-go. Ook ik ben al een tijdje groot fan van sheetmaskers. Ik ben sowieso dol op maskers maar sheetmaskers zijn zó eenvoudig in gebruik. Love it!

Het Drops of Youth™ Sheet Mask is het allereerste sheetmasker dat The Body Shop uit heeft gebracht en ik vind het fantastisch dat ik deze heb mogen ontvangen. De Drops of Youth™ lijn is zonder twijfel mijn favoriete skin care lijn van The Body Shop. De Drops of Youth™ crème en olie gebruik ik ook bijna dagelijks. Dit sheetmasker is dus een hele fijne toevoeging.

Drops of Youth™ Sheet Mask | € 6
Het sheetmasker is doordrengt met maarliefst 70% van de inhoud van een flesje Drops of Youth™ Concentrate, Even voor de duidelijkheid dat is dus de olie die ik al een hele lange tijd gebruik. Wat heerlijk!

Het Drops of Youth™ Sheet Mask bevat een mix van plantenextracten die ervoor zorgen dat de huid er gezonder, gladder en veerkrachtiger uit zal zien en dat binnen slechts 15 minuten! Snel en effectief dus. Een echte musthave! Ik ben heel erg benieuwd of dit masker net zo lekker ruikt als de andere skincare producten uit de Drops of Youth™ lijn. Omdat ik nog zoveel maskers heb liggen die ik eerst op wil maken heb ik besloten om dit masker niet te openen. Maar na het lezen van het persbericht ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden.

Wat ook goed is om te vertellen is dat dit masker biologisch is in het compost wat perfect aansluit bij de duurzaamheidsstrategie van het bedrijf. Het masker mag na gebruik dus gewoon in de compostbak. Je geeft het op deze manier weer terug aan de natuur. Wauw! Ik vind het bijzonder hoe goed The Body Shop zich sterk maakt voor de mens, voor de dieren en voor de natuur. Keep up the good work! Alleen om deze rede moet je de producten van The Body Shop minstens één keer geprobeerd hebben.

Ik ben super enthousiast over dit masker ook al moet ik hem nog proberen. Ik weet gewoon nu al dat dit masker niet tegen zal gaan vallen. Alle andere producten uit de Drops of Youth™ lijn vind ik ook helemaal het einde dus dat zit wel goed. Ik kijk er nu al naar uit om hem te gebruiken. Wat is jouw favoriete lijn van The Body Shop?

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories