ZIAJA Sensitive dag & nachtcrème

05/03/16

0 ziaja

Ziaja is een merk waar ik nooit eerder producten van gehad heb. Toch heb ik de mogelijkheid gekregen om twee producten te proberen van dit merk en ik ben aangenaam verrast!

1 ziaja

‘Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en dierproefvrij! Ook bevat 60% van de producten geen parabenen.’

2 ziaja

ZIAJA SENSITIVE SKIN SOOTHING DAY CREAM & FIRMING NIGHT CREAM
‘ Verstevigende crèmes die geschikt zijn voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid.’

De dag en nachtcrème bevatten beide 0% siliconen, 0% minerale oliën en 0% parfum. Een groot voordeel is dat de crèmes roodheid en een branderig gevoel van de opperhuid verminderen. Soms heb ik kleine wondjes van puistjes of bultjes die al snel erg geïrriteerd raken bij het aanbrengen van een crème. Met deze dag en nachtcrème is dat absoluut niet het geval. Daarnaast verminderen de crèmes ruwheid, droogte en overmatige schilfertjes. Ook dit vind ik wederom weer een groot voordeel. Ik heb totaal geen droge huid maar in de winter heb ik op extreem koude dagen nog wel eens last van kleine droge plekjes in mijn gezicht.

36 ziaja

Naast alle voordelen die ik al genoemd heb zijn er nog een aantal fijne voordelen. De crèmes: verhogen de dichtheid van het bindweefsel, voorkomen rimpels en vroegtijdige huidveroudering, vullen het tekort aan lipiden aan, versterken en herstellen de beschermende huidbarrière en tot slot maken ze je huid ook nog eens ongelofelijk zacht.

5 ziaja

Ik ben erg enthousiast over de dag en nachtcrème van Ziaja. De crèmes bevatten 0% parfum en hebben dus geen geur. Op zich vind ik dit erg prettig omdat ik niet alle producten met 100% natuurlijke ingrediënten lekker vind ruiken. De crèmes zitten verpakt in een tube die fijn in gebruik is. De crèmes zijn vrij dik waardoor het aanbrengen erg makkelijk is. Daarnaast trekken de crèmes snel in de huid wat ik ook zeker een pluspunt vind.

INGREDIËNTEN

3 ziaja

Ziaja sensitive skin soothing day cream € 5,49 (50 ml)
Ziaja sensitive skin firming night cream € 5,49 (50 ml)

De Ziaja dag en nachtcrème zijn verkrijgbaar in de webshop Exclusive Scents.nl. Naast het merk Ziaja verkoopt Exclusive Scents ook producten van allerlei andere bekende merken zoals: Bath & Body works, Yankee Candle, Lady Speed Stick en meer.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “ZIAJA Sensitive dag & nachtcrème”

 1. jeapiebel schreef:

  0% siliconen, 0% minerale oliën en 0% parfum alleen dit is al goed. Van Ziaja heb ik veel goed berichten gehoord over verschillende producten. Ik ben er erg benieuwd naar en ga zeker in toekomst ooit de producten eens proberen. Ik heb zelf een droge huid en dat De crèmes: verhogen de dichtheid van het bindweefsel, voorkomen rimpels en vroegtijdige huidveroudering. Dat klinkt erg goed. Fijn dat je ook positief ervaring hebt en de prijs vind ik ook echt aangenaam netjes.

 2. shannblogt schreef:

  Wat leuk om te lezen dat jij ook zo enthousiast bent! 🙂

 3. Emile schreef:

  Mooie producten voor een mooi prijsje en wederom weer dierproefvrij. Dit vind ik altijd weer fijn om te lezen.

 4. shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories