Ziaja | Cadeauset, voor hem! (Cadeautip)

22/12/17

Zoals beloofd vandaag twee artikelen. In het vorige artikel liet ik jullie een cadeauset voor haar zien van het merk Ziaja en in dit artikel laat ik een cadeauset voor hem zien. Want ook over mannen zijn er cadeaus bij Ziaja te vinden.

In het vorige artikel schreef ik al dat het aanbod aan verzorgingsproducten bij Ziaja enorm is. Voor mannen is het aanbod wel wat beperkter maar zeker niet minder leuk. Mijn vader heeft eerder al producten geprobeerd van het merk Ziaja en is daar ontzettend over te spreken. Hierdoor weet ik zeker dat deze cadeauset in de smaak zal vallen.

Cadeauset voor mannen | € 10,09
De cadeauset voor mannen bestaat uit 3 producten. Een moisturising cream, anti-transpirant roller en een showergel. De producten voorkomen uitdroging van de huid, verminderen ruwheid, droogte en overmatige schilfering van de huid en verlichten de geïrriteerde huid. De Ziaja producten voor hem zijn voorzien van een frisse, menthol geur die erg lekker is. Ik denk dat veel mannen deze geur zullen waarderen.

Een cadeau is ten alle tijden héél persoonlijk. Ik heb gekozen voor de cadeauset voor mannen. Maar er zijn nog genoeg andere cadeausets verkrijgbaar. Mocht jij het ook leuk vinden om een cadeauset van Ziaja cadeau te geven, breng dan zeker een keer een bezoekje aan de winkel in Den Haag (Regentesseplein 223A.)

Let op: Wanneer je een cadeauset online wilt bestellen kan deze helaas niet meer voor Kerst bezorgd worden. Super jammer maar doordat er iets mis was gegaan bij de verzending is het pakketje helaas later bezorgd waardoor ik het artikel niet eerder online heb kunnen zetten. Maar gelukkig hebben jullie aan deze tip altijd wel iets. Cadeautjes van Ziaja zijn namelijk ook erg geschikt als verjaardagscadeau.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Ziaja | Cadeauset, voor hem! (Cadeautip)”

  1. Leuk setje om cadeau te doen!

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Esra! 🙂

  3. Patrick schreef:

    Eerlijk gezegd, kijk ik vrij weinig op je blog! Maaaaar.. eindelijk een item waar ik ook iets mee kan! Je blog ziet er overigens super uit!! You go girl! 😉

  4. Shannblogt schreef:

    Aaaaah bedankt voor je super lieve reactie Patrick! Thank you! 🙂 Leuk dat je mijn blog ook een beetje volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories