Ziaja | Cadeauset Jasmijn, voor haar! (Cadeautip)

22/12/17

Wie mij langer volgt heeft regelmatig reviews van Ziaja voorbij zien komen op mijn blog. Omdat ik persoonlijk groot fan ben van dit merk mocht Ziaja ook niet aan mijn cadeautips ontbreken. Vandaag komen er twee cadeautips met producten van dit merk online op mijn blog. Eén artikel met een cadeautip voor hem en één artikel met een cadeautip voor haar.

Bij Ziaja vind je allerlei fijne verzorgingsproducten voor zowel het gezicht als lichaam. Het aanbod is enorm waardoor er echt voor iedereen wel een leuk cadeau te vinden is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een cadeauset samen te stellen maar mocht je dat lastig vinden kun je ook kiezen voor een kant en klare cadeauset. Onder de categorie cadeautjes vind je namelijk allerlei leuke cadeausets. In deze categorie heb ik ook twee leuke cadeaus gevonden. Zoals ik eerder in dit artikel al aan gaf heb ik één cadeauset voor hem en één cadeauset voor haar uitgekozen. In dit artikel laat ik de cadeauset voor haar zien.

Cadeauset Jasmijn | € 14,99 
De jasmijn cadeauset bestaat uit 3 hele fijne producten. De jasmijn dagcrème, jasmijn nachtcrème en jasmijn micellair water. De jasmijn lijn is speciaal ontwikkeld voor 50 plussers. Deze lijn heeft de 50+ huid ontzettend veel te bieden. De producten uit deze lijn bieden de huid namelijk een rijke verzorging en herbouwen de interne structuur van de huid. Daarnaast voorkomen de producten dat de huid gaat verslappen en verminderen de producten tekenen van huidveroudering waaronder rimpels. Ook de elasticiteit van de huid wordt verbetert en het te kort aan lipiden wordt aangevuld. Het resultaat? Een egale, verzorgde huid met minder rimpels en oneffenheden.

Een cadeau is ten alle tijden héél persoonlijk. Ik heb gekozen voor de lijn jasmijn. De lijn die speciaal ontwikkeld is voor de 50+ huid. Maar er zijn nog genoeg andere cadeausets verkrijgbaar die weer geschikt zijn voor andere huidtypen. Mocht jij het ook leuk vinden om een cadeauset van Ziaja cadeau te geven, breng dan zeker een keer een bezoekje aan de winkel in Den Haag (Regentesseplein 223A.)

Let op: Wanneer je een cadeauset online wilt bestellen kan deze helaas niet meer voor Kerst bezorgd worden. Super jammer maar doordat er iets mis was gegaan bij de verzending is het pakketje helaas later bezorgd waardoor ik het artikel niet eerder online heb kunnen zetten. Maar gelukkig hebben jullie aan deze tip altijd wel iets. Cadeautjes van Ziaja zijn namelijk ook erg geschikt als verjaardagscadeau.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

 
6 comments so far.

6 reacties op “Ziaja | Cadeauset Jasmijn, voor haar! (Cadeautip)”

 1. Oeh dit lijken me heerlijke producten!

 2. Shannblogt schreef:

  Dat zijn ze ook Esra. Daarnaast zijn de producten voorzien van een heerlijke geur! De geur doet mij een beetje denken aan de geur van kokos. Heerlijk! 🙂

 3. Teddy schreef:

  Oeh dit lijkt me een hele mooie set om cadeau te doen!

 4. Shannblogt schreef:

  Dat is het zeker Teddy! Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

 5. Emile schreef:

  Wat een leuke set, heel leuk om cadeau te doen en het lijken mijn heerlijke producten.

 6. Shannblogt schreef:

  Het zijn ook heerlijke producten Emile! Ik ben groot fan van de producten van Ziaja! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories