Zara – White Jasmine (eau de parfum)

28/01/18

Een tijdje terug schreef ik over een parfum van Stradivarius. Onlangs scoorde ik ook een parfum bij Zara. Omdat ik enorm enthousiast ben over dit parfum wilde ik hem jullie niet onthouden.

Zara – White Jasmine (eau de parfum, 100 ml) | € 12,95
White Jasmine is een bloemig parfum. Ik vind bloemige geuren heerlijk. Het parfum bevat de geurnoten: jasmijn, perzik, kamperfoelie en muskus. De samenstelling van deze geurnoten zorgt ervoor dat de geur erg draagbaar is. De geur is vrij zacht en ik denk dat veel vrouwen dit parfum lekker zullen vinden. White Jasmine is een eau de parfum. De geur blijft redelijk lang hangen. Na een aantal uurtjes wordt de geur wel minder sterk maar dan spray je hem toch gewoon even bij?

Het flacon heeft een fijn formaat ondanks dat het een inhoud van 100 ml heeft. Daarnaast zit het flacon verpakt in een wit, leren jasje. Dit vind ik persoonlijk een heel leuk detail.

Ik ben heel enthousiast over dit parfum. Ik heb vaker parfums van Zara geprobeerd en ik vond ze tot nu toe stuk voor stuk fantastisch. Ben jij nou ook op zoek naar een lekker, betaalbaar parfum? Neem dan zeker eens een kijkje bij Zara.

Zara – White Jasmine is verkrijgbaar in de Zara winkels of online

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

6 comments so far.

6 reacties op “Zara – White Jasmine (eau de parfum)”

 1. Nienke schreef:

  Klinkt als een prima dagelijks parfum om zo nu en dan bij te sprayen. Dit valt helemaal in mijn geur-straatje. Leuke review! Ik ga eens snuffelen in de Zara.

 2. Shannblogt schreef:

  Zeker doen Nienke. Het is echt de moeite waard! 😉

 3. Emile schreef:

  Ik ken deze parfum. Hij ruikt heerlijk.

 4. Shannblogt schreef:

  Ja, lekker is ie hé? Bedankt voor je reactie Emile!

 5. Nina schreef:

  Altijd als ik bij de Zara ben moet ik even luchtjes testen. Deze ruikt inderdaad heerlijk.

 6. Shannblogt schreef:

  Herkenbaar Nina! Ik vind de geuren van Zara ook erg lekker. Bedankt voor je reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories