ZARA | Peach & Blooming Rose (eDt)

20/03/16

5 zara

Zara is zeker één van mijn favoriete winkels op dit moment. Als ik tijdens het shoppen toevallig een Zara tegenkom moet ik echt even naar binnen!

0 zara

Afgelopen vrijdag heb ik een heerlijk dagje geshopt en tijdens het shoppen kwam ik ook een Zara tegen. Normaal gesproken zou ik daar een leuke top, blouse of jeans scoren maar dit keer kwam ik naar buiten met een heerlijk parfum.

Zara verkoopt ontzettend veel parfums en ik kon het niet laten om er even een aantal te proberen. Verrassend genoeg vond ik ze stuk voor stuk erg lekker ruiken. Het was dus nog best lastig om er één uit te kiezen. Na veel parfums te hebben geroken nam ik uiteindelijk de Zara – Peach & Blooming Rose eau de toilette mee.

2 zara

De Peach & Blooming Rose eau de toilette is een heerlijk, vrouwelijk parfum met een zoete, bloemige en fruitige geur. De perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik denk dat veel meiden/vrouwen dit parfum zullen waarderen.

TOPNOTEN: Bergamot en perzik.  
HARTNOTEN: Ylang Ylang, oranje bloesem en roos.
BASISNOTEN: Cedarwood, sendalwood, musk en amber.

Over het algemeen is een eau de parfum vaak krachtiger van geur dan een eau de toilette waardoor je hem de hele dag goed blijft ruiken. Ik moet toegeven dat de Peach & Blooming Rose eau de toilette van Zara bijna te vergelijken is met een eau de parfum. De kracht van de geur neemt in de loop van de dag wel wat af maar desondanks blijf je het parfum wel goed ruiken de hele dag door.

6 zara

Het flacon van de eau de toilette is vrij simpel maar wel praktisch. De parfumfles is redelijk groot en ligt fijn in de hand door de afgesneden randen. De eau de toilette heeft een inhoud van 100 ml en is dus vrij zwaar waardoor een fijne grip wel noodzakelijk is.

INGREDIΓ‹NTEN:
1 zara

Zara – Peach & Blooming Rose (100 ml) € 12,95.

Bedankt voor het lezen! β™‘
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

5 comments so far.

5 reacties op “ZARA | Peach & Blooming Rose (eDt)”

 1. Sija schreef:

  Oh ik ben benieuwd naar dit parfum! Ik heb zelf ook twee parfums van de Zara en ze ruiken echt heerlijk. Helaas zit hier geen Zara in de buurt, maar als ik er weer kom zal ik deze zeker even gaan ruiken!

 2. Eva schreef:

  De prijs valt reuze mee, ik ga zeker weten een kijkje nemen bij de Zara

 3. shannblogt schreef:

  Zeker doen meiden! Bedankt voor jullie leuke reacties! πŸ™‚

 4. Emile schreef:

  Hier ben ik echt benieuwd naar. Ik zie wel vaker geurtjes staan in dit soort winkels maar denk dan altijd dat je de geur niet lang zal ruiken. Ik zal er de volgende keer echt eens naar kijken.

 5. shannblogt schreef:

  Zeker doen Emile! De geur van dit parfum blijf je ontzettend lang ruiken πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories