ZARA – NUDE BOUQUET (EdP)

22/06/16

000 nude bouquet

Dat ik een zwak heb voor heerlijke parfums zal jullie inmiddels niet ontgaan zijn. Ook vandaag heb ik weer een review voor jullie van een heerlijk parfum. Een parfum wat ik laatst kocht bij een van mijn favoriete winkels.. Zara!

Al één keer eerder schreef ik een artikel over een parfum van Zara. Ik schreef over de Zara – Peach & Blooming rose (EdT). Dit was het eerste parfum wat ik kocht bij Zara. Ik was erg enthousiast en dat ben ik nog steeds. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het parfum die ik vandaag voor jullie review mijn eerste Zara parfum heeft overtroffen.

4 nude bouquet

ZARA – NUDE BOUQUET – € 15,95
Zara’s Nude Bouquet is een eau de parfum met een frisse, bloemige geur. De geur is niet te sterk maar wel krachtig waardoor je hem erg lang blijft ruiken. Ik denk dat veel meiden/vrouwen deze geur zullen waarderen.

TOPNOTEN: Bergamot en lotus.
HARTNOTEN: Kamperfoelie en heliotroop (vanillebloem.)
BASISNOTEN: Sandelhout, vanille en tonkaboon.

1 nude bouquet

2 nude bouquet

De eau de parfum zit verpakt in een roze, nude kleurige doos met daar in een prachtig flacon met een inhoud van maar liefst 100 ml.

Het flacon zelf is eigenlijk vrij simpel maar door de marmeren dop en het strikje ziet hij er erg chique en vrouwelijk uit. Ik vind het flacon erg mooi en daarnaast ook goed bij de geur passen. Het flacon ligt fijn in de hand en dat vind ik ook wel noodzakelijk aangezien hij vrij groot en zwaar is.

3 nude bouquet

INGREDIËNTEN
5 nude bouquet

Ik ben enorm enthousiast over Zara’s Nude Bouquet. De geur vind ik heerlijk en hij blijft lang hangen. Daarnaast ben ik ook verliefd op het mooie flacon. Ik ben erg blij dat het flacon een inhoud van 100 ml heeft. Zo kan ik er tenminste lekker lang mee doen. Alleen maar voordelen dus als je het mij vraagt en dat allemaal voor € 15,95!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

8 comments so far.

8 reacties op “ZARA – NUDE BOUQUET (EdP)”

 1. Chantalle schreef:

  Nu ik je review lees wil ik de geur echt ruiken! Dit ga ik zeker even doen als ik ‘m tegen kom. ‘T klinkt heerlijk.

 2. Shannblogt schreef:

  Ah wat leuk om te horen Chantalle! Ja je moet hem echt even ruiken als je hem tegenkomt. Zara verkoopt echt lekkere parfums! Bedankt voor je leuke reactie 🙂

 3. Lonneke schreef:

  Wat een mooie elegante flacon. Ik ken de geur niet maar ben nu na het lezen van je review wel nieuwsgierig.

 4. Shannblogt schreef:

  Ik vind de het flacon ook erg mooi Lonneke! Bedankt voor je leuke reactie 🙂

 5. Dineke schreef:

  Ooh, genieten! Volgens mij moet ik binnenkort maar even naar de Zara!

 6. Shannblogt schreef:

  Leuk! Zeker doen Dineke. Bedankt voor de leuke reactie 🙂

 7. Eva schreef:

  Helaas is de Zara niet zo dicht bij, maar de volgende keer toch echt even ruiken bij de parfums 🙂

 8. Shannblogt schreef:

  Zeker even doen Eva! Het is echt de moeite waard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories