WOEFBOX UNBOXING SAMEN MET DUNDY! (+KORTINGSCODE)

02/02/17

Het is weer tijd voor een unboxing. Dit keer doe ik dat niet alleen maar samen met ons hondje Dundy. Omdat ik stapelgek ben op Dundy vind ik het ontzettend leuk om haar zo af en toe eens lekker te verwennen en waarmee kan dat nou beter dan met de WoefBox? Gisteren heb ik de WoefBox ontvangen en vandaag is het tijd voor de unboxing.

Voordat Dundy en ik de WoefBox gaan unboxen wil ik eerst nog even vertellen wat de WoefBox precies is.

‘De WoefBox is het leukste hondencadeau van Nederland en België en is alleen online te bestellen op de originele WoefBox website. Maak een keuze uit de verschillende verrassingsboxen, geef aan wanneer je het cadeau geleverd wilt hebben (of wanneer je het cadeau wilt laten bezorgen bij iemand anders) en geniet samen met je hond van jullie aankoop!’

HOE HET WERKT
1. Kies een WoefBox | Maak een keuze uit de verschillende verrassingsboxen.
2. Kies een afleverdatum | Geef aan in welke week je wilt dat de WoefBox verzonden wordt.
3. Ontvang de WoefBox | Open de WoefBox samen met je hond en geniet samen van het cadeau.
That’s it! Simpel toch?

DE UNBOXING VAN DE LOVE YOUR DOG WOEFBOX
In eerste instantie had Dundy nog géén idee dat de box voor haar bedoeld was maar toen de box eenmaal open ging en ze een rood, pluche monster in de box zag zitten wist ze zonder twijfel dat de box voor haar bedoeld was.

Haar neusje en staartje draaide overuren en ik kon merken aan Dundy dat ze ontzettend enthousiast werd van de inhoud. Het is maar goed dat alle koekjes en snacks verpakt waren want anders waren deze al op geweest. Na het uitpakken van de WoefBox en het poseren voor de camera was Dundy ontzettend moe en is ze direct in haar mandje in slaap gevallen met tussen haar pootjes het rode monster.

DE INHOUD
In de WoefBox zaten maar liefst 8 producten: 1 pluche speeltje en 7 full size producten. Dundy was binnen no-time stapelverliefd op de inhoud van de box. Bij de WoefBox krijg je een informatieboekje waarin je alle informatie en prijzen van ieder product terug kunt vinden. De Love Your Dog WoefBox heeft een totaalwaarde van € 31,98.

Best For Your Friend – Dentral Fris  | € 3,79
Een fris mondwater die je met het gewone water van je hond kan mengen. Het mondwater zorgt voor een frisse adem, draagt bij aan een optimale mondhygiëne en voorkomt tandplak en tandsteen. Een halve eetlepel Dental Fris is goed voor 125 ml water. Dit product vind ik erg handig om in huis te hebben!

Duvo+ – Parfum Love | € 9,99 
Een heerlijk, hondenparfum met een zoete geur die doet denken aan rozen en rood fruit. Natuurlijk heb ik het parfum al even geprobeerd en de geur is echt onweerstaanbaar. Daarnaast blijft de geur ook ontzettend lang hangen. Top product!

Ebi – Dog Choc | € 1,49
Hier schrok ik in eerste instantie een beetje van omdat chocolade normaal gesproken giftig is voor honden. Maar deze Dog Choc is een heerlijk alternatief die wel goed is voor de hond en daarnaast ziet de chocoladereep er ook nog eens ontzettend leuk uit.

Best For Your Friend – Chicken Sushi | € 1,99
Deze Chicken Sushi was voor Dundy een bekende hap. Deze natuurlijke snack heeft ze al vaker gegeten en ze vind ze waanzinnig lekker.

Coockoo – Fuzzi Long Hair | € 6,99
Een pluizig, langharig speeltje in de kleur van de liefde . Wat mij direct op is gevallen is dat Fuzzi last heeft van een klein beetje haaruitval. Jammer maar het is helaas wel zo. Toch was Dundy direct verliefd op dit roodharige monster. Fuzzi heeft een piep in de snavel en daar is Dundy gek op!

Best For Your Friend – Hondenbiscuits Lieverdjes | € 1,79
Deze hondenbiscuits zijn bereid op ambachtelijke wijze en bevatten hoogwaardige ingrediënten. De biscuits zijn perfect als beloning maar kunnen ook tussen de maaltijden door gegeven worden. Dundy vind hondenbiscuits altijd heerlijk dus deze komen wel op!

Duvo+ – Soft Chew Hartjes | € 1,95
Een smakelijk tussendoortje die ook gebruikt kan worden als trainingssnack. Met iedere beloning laat je een hond merken dat je veel van hem of haar houdt. Snacks zijn altijd welkom! Dundy vind de laatste tijd zachte snoepjes het lekkerst dus deze zullen zeker in de smaak gaan vallen.

Renske – Gezonde Beloning Kalkoen | € 3,99
Een gezonde en lekkere beloning in de smaak kalkoen. Deze snack is glutenvrij en geschikt voor alle rassen. Deze snack bevat minimaal 31% vlees. Wat een verwennerij!

DE PRIJZEN
Op dit moment kun je kiezen uit 3 verschillende WoefBoxen. Een afgeprijsde Kerst WoefBox, een Love Your Dog WoefBox of de Puppy WoefBox.

KORTINGSCODE
Wat een feest, die WoefBox! Ben jij net als wij ook zo enthousiast over de WoefBox dan raad ik je echt aan om de WoefBox ook eens te bestellen. Ik weet zeker dat je jouw hond daar heel erg blij mee gaat maken.
Om het voor jullie nog leuker te maken heb ik ook een kortingscode voor jullie. Met de kortingscode shannblogt10 krijg je 10% korting op jouw aankoop in de WoefBox webshop. De korting geldt op de WoefBox maar ook op losse producten. De kortingscode is geldig t/m 31 maart 2017.

Tot slot wil ik nog even laten zien welk item Dundy’s favoriet is.


Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “WOEFBOX UNBOXING SAMEN MET DUNDY! (+KORTINGSCODE)”

  1. Emile schreef:

    Wat leuk zo’n WoefBox . Hij is goed gevuld met leuke en lekkere dingen. Hier worden toch alle hondjes blij van..leuk verjaardagscadeau voor je hond.
    Een leuk artikel met een leuk filmpje en foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories