Winactie marathon (1/3, GESLOTEN): Bandjes en Kantjes!

23/05/15

2 bandkant

In mijn artikel van gister vertelde ik jullie dat er een aantal leuke winacties aankomen. De mensen die mij op Instagram volgen hebben de eerste al voorbij zien komen. Benieuwd naar deze winactie of wil je zelf ook mee doen? Je vind er alles over in dit artikel!


Misschien zag je het al aan de titel, ik heb de aankomende winacties vernoemd tot een winactie marathon. Dit doe ik omdat de winacties vrij snel achter elkaar komen. Morgen kunnen jullie namelijk de volgende al verwachten. In totaal zitten er 3 winacties in de marathon waarvan de eerste al te vinden is op mijn Instagram account (@_94shannon). De andere winacties gaan overigens ook via Instagram. Het thema van deze marathon is: Sieraden.

Bandjes en Kantjes opent de winactie marathon.
Bandjes en Kantjes verkoopt handgemaakt sieraden. Erg leuk en origineel. Deze winactie hoorde donderdag 21 mei eigenlijk al online te gaan maar door vertraging in de post is deze vandaag pas online gekomen. Maar toen het pakketje eindelijk binnen kwam stond ik te springen om hem open te maken.

5_bandkant_5fe

De armbandjes zaten op een leuk persoonlijk kaartje. Dit vind ik veel leuker als dat de armbandjes los in een envelop zitten.
Ik haalde snel de armbandjes van het kaartje en begon met het maken van foto’s. Daarna heb ik de armbandjes gelijk om gehouden.

Zoals ik vertelde verkoopt Bandjes en Kantjes dus handgemaakte sieraden. Bandjes en Kantjes heeft maar één eigenaresse. Haar naam is Carlijn en haar stijl is boho. Haar assortiment bestaat op dit moment uit armbandjes en oorbellen. Binnenkort wordt het assortiment aangevuld met haarbandjes en tasjes uiteraard ook weer handgemaakt!

De eerste winactie is in samenwerking met: Bandjes en Kantjes. 
Instagram account: @bandjes_en_kantjes
Deze winactie gaat net als de andere winacties van deze marathon via Instagram.  Bij de foto van deze winactie op mijn Instagram account staat alle informatie over hoe je mee kunt doen aan deze leuke winactie!
Wat kun je winnen?:  De heerlijke zomerse armbandjes die ik draag op de foto’s in dit artikel!

3 bandkant

Morgen kunnen jullie een nieuwe winactie verwachten op mijn Instagram account. Natuurlijk komt daar ook weer een artikel van op mijn blog!

Wat vinden jullie eigenlijk van winacties?

Bedankt voor de leuke samenwerking, Bandjes en Kantjes!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories