Winactie marathon (3/3, GESLOTEN): Fab&Glam!

26/05/15

1_fabglam_a6f

Het is al weer tijd voor de laatste winactie van de winactie marathon! De winactie is nog niet te vinden op mijn Instagram account maar dat zal zeker niet lang meer duren. Ben jij nieuwsgierig wanneer de winactie online komt? Je vind er alles over in dit artikel!


Dit keer is de samenwerking met Fab&Glam.
En ook van Fab&Glam heb ik een leuk pakketje mogen ontvangen.

4_fabglam_c3e

Als bedankje voor onze samenwerking mocht ik een sieraad uitkiezen in Fab&Glam’s webshop. Ik heb gekozen voor de gemstone ketting rose kwarts. De ketting is 55 cm lang, zilverkleurig en kost € 7,50.

5 fabglam

Dominique is de eigenaresse van de webshop en verkoopt samen met haar moeder trendy armbanden. Het grootste deel van de collectie is net als bij de vorige winacties van de marathon weer handgemaakt. Wat ik leuk vind aan Fab&Glam is dat je contact met ze op kunt nemen voor kinderworkshops en kinderfeestjes. Dit is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Tijdens zo’n kinderfeestje of leuke workshop worden er uiteraard armbandjes gemaakt! Super leuk toch?

De winactie:
In samenwerking met: Fab&Glam
Instagram account: @fab_and_glam_nl
Net als de andere winacties van de marathon gaat deze laatste winactie ook via Instagram. De winactie is nog niet online.
Hij komt pas online als Fab&Glam de 1000 volgers heeft bereikt op Instagram. Als het zo ver is kun je op onze Instagram accounts vinden hoe je mee kunt doen aan de winactie!
Wat kun je winnen?:  Dat houden we nog even geheim. Maar zodra Fab&Glam de 1000 volgers heeft bereikt wordt dit allemaal bekend gemaakt via Instagram dus hou goed onze accounts in de gaten!

6_fabglam_5f4

Dit was de allerlaatste winactie van de winactie marathon (thema: sieraden.) Jullie heb nog ongeveer 2 weken de tijd om mee te kunnen doen met één of meerdere winacties. Na die 2 weken zijn alle winacties gesloten.

Doen jullie al mee met een winactie?

Fab&Glam, bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories