WINACTIE | MAAK KANS OP DE HEERLIJKE KNEIPP BEAUTY GEHEIM BODY CRÈME! (GESLOTEN)

19/04/17

Laatst heb ik een uitgebreid artikel geschreven over de Kneipp Beauty Geheim body crème. Een body crème waar ik enorm enthousiast over ben. In samenwerking met Kneipp mag ik 3x een Kneipp Beauty Geheim body crème weggeven. In dit artikel lees je hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

In totaal mag ik 3 potten weggeven. Ik geef 1 pot weg via mijn blog en 2 potten via mijn Facebookpagina Shannblogt.nl. Meedoen is héél eenvoudig!

WAT MOET JE DOEN?
BLOG:
– Volg mijn blog via Bloglovin.
– Laat een reactie achter onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet.

FACEBOOK:
– Vind mijn Facebookpagina Shannblogt.nl leuk.
– Laat een reactie achter onder de foto van de winactie.

That’s all! Meer hoef je niet te doen. Simpel toch?
Meedoen kan t/m woensdag 3-5-2017. De winactie sluit om 19:00 en om 20:00 maak ik via mijn blog en via mijn Facebookpagina de winnaars bekend. Wil je je winkans vergroten? Dat kan! Je mag namelijk via mijn blog én via mijn Facebookpagina meedoen.

LET OP! Je maakt alleen kans als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen. Dit controleer ik voordat ik de winnaars ga kiezen.

Veel succes!

DE WINACTIE IS GESLOTEN!
YAAAASS! De 3 winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd: Karin (blog), Marina Korink (Facebook) en Anita Hubert (Facebook.) Karin zou je een mail willen sturen naar info@shannblogt.nl? Marina en Anita zouden jullie mij een privéberichtje via Facebook willen sturen? Ik wil iedereen bedanken voor het meedoen aan de winactie. Zoals jullie weten bestond afgelopen weekend mijn blog 2 jaar. Om jullie daarvoor te bedanken heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Deze komt vanavond nog online op mijn blog! STAY TUNED!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel is in samenwerking met Kneipp.

10 comments so far.

10 reacties op “WINACTIE | MAAK KANS OP DE HEERLIJKE KNEIPP BEAUTY GEHEIM BODY CRÈME! (GESLOTEN)”

 1. Maria schreef:

  Vertroetel je huid dat helpt overal voor en tegen en dat is geen geheim!

 2. Hilde VE schreef:

  Leuk! Ik doe graag meer, volg je overal en laat overal een reactie achter ;-).

 3. Eva schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, ben er ook erg benieuwd naar aangezien jij er al zo enthousiast over was!

 4. marina schreef:

  Wow. Ik vind alles producten van Kneipp heerlijk. Ik doe dan ook graag mee!

 5. Anita H. schreef:

  Ik doe mee!

 6. Nina schreef:

  Leuk!! Ik doe ook mee

 7. Karin schreef:

  Ik doe mee

 8. Sabrina schreef:

  ❤️ knippen! Ik doe graag mee en ook op Facebook!

 9. Jamie schreef:

  Oehh ik doe graag mee!! Ik volg je op Bloglovin’ (@Jamiedw) 🙂

 10. ilse schreef:

  heerlijk wow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories