WINACTIE ESSENCE | INSTAGRAM

25/11/19

Lieve allemaal, als je mij volgt op Instagram heb je de winactie waarschijnlijk al voorbij zien komen. Als je de winactie gemist hebt maar graag mee wilt doen is dit je kans. Het is heel simpel! Ik mag namens Essense 3x een set met 8 lipsticks uit de THIS IS ME Trend Edition weggeven. Je kunt meedoen t/m vrijdag 29 november. In dit artikel vertel ik wat je moet doen om kans te maken.

LET OP: DIT IS EEN WINACTIE OP INSTAGRAM. JE KUNT HIER DUS ALLEEN VIA INSTAGRAM AAN DEELNEMEN.

WAT MOET JE DOEN?
• Volg mij @shannblogtnl & @essence_cosmetics (op Instagram)
• Deel deze winactie in je verhaal
• Geef antwoord op de vraag die ik hieronder stel 👇

Begin dit jaar bracht Essence de THIS IS ME Trend Edition uit. Wegens het enorme succes zijn alle 8 de lipsticks uit deze collectie in het vaste assortiment gebleven. Het doel van deze lipsticks is het overbrengen van de boodschap om ten alle tijden jezelf te blijven. En daar sta ik volledig achter! Tegenwoordig worden we vaak geconfronteerd met een ‘ideaal beeld.’ Vooral op social media. Maar wat is nou eigenlijk echt een ‘ideaal beeld?’ In mijn ogen is dat wanneer je dicht bij je hart blijft, naar je gevoel luistert en vooral jezelf durft te zijn. Hoe blijf jij jezelf? Laat het mij weten in de reacties onder de Instagram post van deze winactie en win de 8 lipsticks uit de THIS IS ME collectie!

Easy right? Draag jij ook graag lipsticks of wil je de lipsticks voor iemand anders winnen om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Doe dan mee! Ik mag 3 setjes weggeven dus dat zijn er nog al wat. Zie ik jou in de reacties op Instagram? Of sla je deze winactie over?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “WINACTIE ESSENCE | INSTAGRAM”

  1. Marian schreef:

    Ik sla hem over omdat ik geen IG heb.

  2. Shannblogt schreef:

    Ah helemaal goed. Volgende keer beter! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories