WINACTIE! | 1K Bloglovin’ volgers

22/04/18

Een tijdje geleden kondigde ik de winactie al aan. Ik heb er even mee gewacht omdat het aantal volgers heel erg aan het schommelen was. Inmiddels staat de teller al een aantal dagen op + 1.ooo volgers. Dus vandaag is het eindelijk zo ver. Meedoen is heel simpel! Wil jij deelnemen aan deze winactie? Lees dan verder.

Eind april bestaat Shannblogt.nl 3 jaar. Wow! Wat gaat de tijd toch snel en wat ben ik trots op alles wat ik tot nu toe bereikt heb. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door jullie. Bedankt dat jullie steeds weer mijn blog bezoeken, mijn artikels lezen, reacties achterlaten, mij herkennen en aanspreken wanneer jullie mij tegenkomen en mij trouw op de voet volgen. Ik ben jullie onwijs dankbaar. Om jullie te bedanken heb ik speciaal voor jullie in samenwerking met bedrijven waar ik graag mee samenwerk een grote winactie opgezet. Doe je mee?

Wat kun je winnen?
Er worden in totaal 5 pakketjes weggeven. Twee pakketten van Kneipp, een pakket van Ziaja en twee pakketten die ik zelf voor jullie heb samengesteld. Wat er in die pakketten zit? Dat ga ik lekker niet verklappen. Ik vind het erg leuk om jullie te verrassen. Daarom 5 goed gevulde verrassingspakketten. 

Wat moet je doen? 
Volg mijn blog via Bloglovin’ > Shannblogt.nl. 
Volg mijn blog via Facebook > Shannblogt.nl.
Volg mij via Instagram > @shannonvanwilligen.
Laat een reactie achter onder dit artikel en laat weten of je alle stappen hebt doorlopen. Laat in deze reactie ook weten op welk pakketje je graag kans maakt en heel belangrijk vermeld in de reactie ook je Instagram of Facebook account zodat ik je kan benaderen wanneer je gewonnen hebt.
Controleer of je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen. Uit alle reacties zal ik uiteindelijk de winnaars kiezen.
TIP: De social media kanalen waar je mij op moet volgen om deel te kunnen nemen aan de winactie zijn linkjes. Je kunt er dus op klikken als je mij nog niet volgt. Handig hé?

That’s all! Simpel toch?
Je kunt vanaf nu meedoen aan de winactie. Je kunt t/m vrijdag 4 mei – 18:00 meedoen aan de winactie. Op zondag 6 mei maak ik de winnaars bekend. Dit zal ik doen via mijn blog in de reacties onder dit artikel.

LET OP! Je maakt alleen kans als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen. Dit controleer ik voordat ik de winnaars ga kiezen.

Mocht je het leuk vinden dan kun je Kneipp en Ziaja ook volgen via social media. 
– Kneipp Instagram 
– Kneipp Facebook 
– Ziaja Instagram 
– Ziaja Facebook 

Ga jij deelnemen aan deze winactie? Veel succes!

35 comments so far.

35 reacties op “WINACTIE! | 1K Bloglovin’ volgers”

 1. Nancy van der kamp schreef:

  Waanzinnige actie ik doe zeker mee! Volg je al op alle kanalen dus easy ? nou duimen

 2. Shannblogt schreef:

  Hi Nancy, Leuk dat je meedoet! Laat je nog even weten op welk pakketje je kans wilt maken en vergeet ook niet jouw social media kanalen achter te laten zodat ik je kan benaderen wanneer je gewonnen hebt! ☺️

 3. Sabrina schreef:

  Gefeliciteerd met je blogjaardag en nog veel meer blog plezier! Ik maak graag kans op een verrassingspakket ?
  Mijn insta en Facebook Sabrina wtw

 4. Geertje schreef:

  Je doet het fantastisch meid??
  Van harte gefeliciteerd met je 3 jarige bolg ??
  Ik volg je op fb .
  En wens je nog vele blog jaren toe❗️❗️❗️

 5. Anita H. schreef:

  Gefeliciteerd. Ik heb alle stappen doorlopen en ik ga voor het verrassingspakket.

 6. Marina Korink schreef:

  Gefeliciteerd ?. Ik volg je al een tijd op fb en Instagram. Mijn naam is daar ook Marina Korink. Ik maak graag kans op het verrassingspakketje ? Dat zou ik dan ook aan mijn dochter geven die zo veel voor ons doet. En zij verdient wel een cadeautje ???

 7. Maron Mulder schreef:

  Hi! Ik heb alle stappen doorlopen en ben vanaf nu dus een volger ten top haha! 🙂 Ik vind alle pakketjes fijn maar als ik er eentje moet kiezen dan zou ik voor die van Ziaja gaan! Thanks voor deze actie en nu maar duimen! Op Facebook ben ik Maron Mulder en op Insta met de naam Marjanne. (Zie email voor achternaam etc) Groetjesss!!

 8. Karin schreef:

  Gefeliciteerd shannon
  Wat leuk, ik zou graag mee doen aan je super win aktie
  Ik heb geen voorkeur ik wordt graag verras ik wens je nog heel lang Blogger plezier
  Groetjes karin

 9. Ilsiee schreef:

  Wow. Ha wat een geweldige winactie zeg.. Helemaal super dat je dit mag organiseren voor de lezers van jr blog! En zelf ook nog wat samengesteld, wat ontzettend lief… ik maak graag een kansje op een verwenmomentje voor mezelf..ik heb alle verplichte stapjes doorlopen hoor! Groetje van ilsiee

 10. Lianne schreef:

  Ooh dit lijkt me echt superleuk om te winnen ? Lees altijd graag je blogs ? doe mee voor een zelf samengesteld pakket!

  Facebook: Lianne van de Voorde
  Instagram: liianne_

 11. Hilde VE schreef:

  Gefeliciteerd en hoe zalig is het als we weer iets kunnen winnen. Ik maak graag kans op een pakketje dat je zelf hebt samengesteld, verrassingen zijn o zo leuk!
  Ik ben Hilde VE op Facebook en Bloglovin’ en ve.hilde op Instagram.

 12. Ling Choi schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ga voor een verrassingspakket en ben benieuwd wat er in zit. Ik laat me graag verrassen. Ik volg je op Facebook en Bloglovin

 13. Shannblogt schreef:

  Hi lieverds, Leuk dat jullie meedoen aan de winactie! Willen jullie alsjeblieft laten weten welk verrassingspakketje jullie voorkeur heeft? Er zijn namelijk 5 verrassingspakketjes waar je kans op kunt maken! ?

 14. Mandy schreef:

  Tuurlijk doe ik mee!
  Ik ga voor je zelf samengestelde verassings pakketje!!!!! En meid, wat mag jij ontzettend trots zijn op al je blogs!!!

 15. Shannblogt schreef:

  Oké. Ik zal nog even één keer duidelijk laten weten wat je moet doen:
  – Volgen op alle social media kanalen die vermeld staan in dit artikel.
  – Reactie achterlaten met daarin: Welk pakketje van de 5 je graag zou willen winnen, laten weten of je mij volgt op alle social media kanalen en vergeet niet je social media account achter te laten. Dit mag je Facebook of Instagram account zijn of een e-mail adres als je dat makkelijker vind!
  Lees alsjeblieft even goed door wat je moet doen voordat je een reactie plaatst want alleen als je ALLE stappen hebt doorlopen maak je kans!
  Nogmaals veel succes! ❤️

 16. Nicole Geurts schreef:

  Hele leuke actie. Ik lees vaak je blogs door. Zo leuk dat je dit doet! Ook producten waar ik zelf niet op zou komen benoem jij! Ik dacht dat ik veel kende, maar niet dus ? daarom lijkt een pakket dat jij zelf hebt samengesteld me ook heel leuk! Ik volgde je al op insta en bloglovin. Facebook staat nu ook op dot lijstje!

  Xx?

 17. chucky1012 schreef:

  Zo leuk en gefeliciteerd met je blog verjaardag en dat jij nog heel lang door zult gaan met bloggen en fijne artikelen zult gaan schrijven…. 😉
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie voor het pakket wat jij zelf samengesteld hebt.
  Ik volg je op al je soc.med.k. en ook die van beidde genoemde merken…

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhkan

  Xoxo

 18. Corine schreef:

  Toffe actie en ik zal het te gek vinden om een pakketje “ verrassing” te winnen?

 19. Tamara S schreef:

  Wat leuk!!! Alvast van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag! Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik was al volger via Bloglovin’ , maar nu ook via FB en Insta @marategendraadsnl.

 20. Robert Koops schreef:

  Superleuk en gefeliciteerd. Ik kies Ziaja, jaja, heel erg leuk voor mijn vrouw. Kan ze er alleen nog knapper van worden. Ook voor mannen hebben ze hele fijne producten. Spreek uit ervaring. ?
  Facebook (en via FB op blog ingelogd) Robert Koops
  Instagram wasabinihon

 21. Gea vd hoff schreef:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️wow wat een leuke winactie zeg!
  Alle stappen ondernomen.
  geavdhoff (mijn instagram account )
  Duimen maar

 22. Fenny schreef:

  Jeej, van harte gefeliciteeeeeeerddd ?? op naar nog vele jaren ☺☺☺

  Groetjes Fenny

  Ps; ik vind Ziaja een erg tof merk 🙂 🙂 🙂

 23. Lieke van Veen schreef:

  Ik maak graag kans op het zelf samengestelde pakket. Van harte gefeliciteerd met je 1k!

  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8, facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 24. Emile schreef:

  Gefeliciteerd met het behalen van je 1000 volgers en heel leuk zo’n winactie. Ik doe heel graag mee. Kneipp en Ziaja zijn in ieder geval mooie producten.

 25. Marian schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Zo’n Kneipp pakket had ik wel leuk gevonden, maar ik ben niet actief op IG en FB.

 26. Shannblogt schreef:

  Een e-mailadres achterlaten kan ook Marjan! 🙂

 27. Inge Suys schreef:

  Hey Shannon! Hoe kan ik opvallen tussen al deze fijne reacties..? Hummm.. ik schrijf een gedichtje voor jou over m’n favo verzorgingsproductlijn Kneipp! Eerst effe antwoorden op jouw praktische vraagjes:

  ? jaaaah ik volg je overal op social media fb en insta, en ook je leuke blog.. everywhere, at any time ? en ben ingeschreven op nieuwsbrief! Shannon the full option ?
  ? mijn fb account is inge suys en insta is ingiepingie (inge suys) en mail inge.suys@gmail.com
  ? maakt niet uit wat ik win, zolang het van jou komt is het sowieso ok! Aaaargh ?

  En nou mijn schrijfsel – niet lachen ???!

  s Avonds na het werk
  voel ik me niet zo sterk ??‍♀️
  ‘t Moest allemaal zo rap,
  dus ‘k voel me zo wat slap ??‍♀️
  Dan denk ik “weet je wat:
  Ik ga maar es in bad” ?
  Ik “Kneipp” in de flacon,
  en zie: dan schijnt de zon ✨
  M’n zorgen die verdwijnen,
  en ‘k voel de rust verschijnen ?
  Vaarwel dus aan de stress,
  welkom in m’n Kneipp-wellness ?

  Nouuu ???⭐️! Gefeliciteerd meid!!

  Xx

  Inge

 28. Laurien schreef:

  Proficiat met je blogverjaardag en aantal volgers! Hard werken wordt altijd beloond.
  Ik volg je op Bloglovin’ en Facebook als lauriendecoen en via instagram met @lotsoflauve

 29. Laurien schreef:

  Oh en ik laat me graag verrassen door een pakketje dat jij hebt samengesteld 🙂

 30. Nina schreef:

  Van harte met het behalen van je 1K. Daar mag je supertrots op zijn. Zou ik uitverkoren worden als 1 van de winnaars dan laat ik me verrassen.

 31. Corina schreef:

  Volg je op Alles….
  Ontzettend leuk wat je doet..
  Heb me hele vrienden lijst uitgenodigd om je fb pagina te volgen ?
  Welk paketje ik hoop te winnen?
  Het Maakt me Niet Uit
  Veel succes xxx

 32. Shannblogt schreef:

  DE WINNAARS VAN DE MEGA WINACTIE ZIJN BEKEND!
  Allereerst wil ik natuurlijk iedereen bedanken voor het meedoen aan de winactie. Ik vind het leuk om te zien dat er aardig wat mensen mee hebben gedaan. Daarnaast heb ik er ook een aantal nieuwe volgers bij gekregen. Super leuk! Blijf mij vooral volgen (ook als je niet gewonnen hebt!) Om de winkans te vergroten koos ik ervoor om maar liefst 5 van jullie blij te maken met een verrassingspakket. Ben jij één van de winnaars?

  Gefeliciteerd!:
  Inge Suys jij wint één van de Kneipp verrassingspakketten! 
  Mandy jij wint één van de Kneipp verrassingspakketten! 
  Corina jij wint het Ziaja verrassingspakket!
  Lianne jij wint één van de door mij samengestelde verrassingspakketten!
  Sabrina jij wint één van de door mij samengestelde verrassingspakketten!

  Ik ga zo snel mogelijk contact met jullie opnemen voor jullie adresgegevens en dan komen de pakketten zo snel mogelijk jullie kant op!

  Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen vast en zeker meer winacties aan in de toekomst! Doen jullie dan ook weer mee? 🙂

 33. Lianne schreef:

  Supergaaf! ??

 34. Dinah schreef:

  Gefeliciteerd Top.. zelf heb ik bloglovin nog maar net ontdekt! maar je hebt er een volger bij! leuke blog, ga zo door!

  ___dinah___ (instagram)
  Dinah Groothedde (fb)
  dinah76 (bloglovin)

 35. Shannblogt schreef:

  Hi Dinah, Wat leuk zeg! Bedankt voor het volgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories