WHEN OLAPLEX MEETS INVISIBOBBLE® & TANGLE TEEZER..

01/09/19

Haircare, yes please! Ik vind het heerlijk om goed voor mijn haar te zorgen. Zo vind ik een goede borstel, fijne haarverzorgingsproducten en niet schadelijke haaraccessoires echt een MUST om te hebben. Who’s with me?

Onlangs kreeg ik een super leuk, zomers, perspakketje toegestuurd met daarin Olaplex No. 3, Olaplex No. 6, Invisibobble® ORIGINAL haarelastieken en de Wet Detangler van Tangle Teezer. Love it!


OLAPLEX NO. 3 & OLAPLEX NO. 6
Olaplex is hét merk op het gebied van professionele haarverzorging. Daarom ben ik meer dan MEGA blij dat ik deze producten heb mogen ontvangen. Olaplex No. 3 herstelt alle vormen van schade aan het haar. Denk bijvoorbeeld aan schade door stylingtools, de zon, zee of chloorwater. Olaplex No. 6 is een leave-in treatment en stylingcrème in 1 die het haar verzorgd, versterkt en beschermt. Daarnaast maakt de crème het haar glad en pluisvrij voor maar liefst 72 uur. OLAPLEX? YES PLEASE!

INVISIBOBBLE® ORIGINAL HAARELASTIEKEN
Favorietjessss! Deze haarelastieken van Invisibobble® zijn fantastisch. Maar echt! Het grote voordeel is dat deze elastieken geen knikken en bobbels in het haar maken. Daarnaast zitten er ook geen metalen deeltjes aan de elastieken waardoor ze dus ook niet schadelijk zijn voor het haar. Je kunt ze gebruiken op nat en droog haar en je krijgt er geen hoofdpijn van. Ik heb de transparante variant ontvangen maar ze zijn in veel meer leuke kleurtjes verkrijgbaar.

TANGLE TEEZER’S WET DETANGLER
Na mijn favoriete haarelastieken is het nu tijd voor mijn favoriete haarborstels. Die zijn namelijk van het nummer 1, award winning haarverzorgingsmerk Tangle Teezer. De Wet Detangler is speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. De borstel beschikt over 325 tanden die ervoor zorgen dat het haar ontklit zonder het te beschadigen. Bij deze borstel zitten toffe stickers waarmee je de borstel op kunt pimpen! Hoe leuk is dat?

Wow, wow, WOOOWWW! Wat ben ik blij met deze fantastische haarverzorgingsproducten. 

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
• Olaplex No.3 | € 32,50
• Olaplex No.6 | € 29,95
• Invisibobble® ORIGINAL | € 4,95 (3 stuks)
• Tangle Teezer Wet Detangler | € 14,95

Olaplex is verkrijgbaar bij geselecteerde kappers o.a. Cosmo Hairstyling en Kinki Kappers. Invisibobble® en Tangle Teezer worden verkocht bij Douglas, ICI Paris XL, Boozyshop en John Beerens.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “WHEN OLAPLEX MEETS INVISIBOBBLE® & TANGLE TEEZER..”

  1. Emile schreef:

    Mooie producten. Ik ben zelf heel benieuwd naar de Olaplex producten, ik hoor en lees hier zoveel goeds van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories