What do you think of these pretty new lipsticks? | THE BODY SHOP

15/10/18

Wohoooo! The Body Shop lanceert een aantal hele mooie lipsticks. Deze lipsticks kreeg ik onlangs onverwachts binnen. Lucky me! De collectie bestaat uit nude kleuren, klassieke rode kleuren maar bevat ook wat bijzondere tinten. Kijk je mee?

De lipsticks die ik heb ontvangen zijn lipsticks uit 2 verschillende collecties. Ik heb 4 Colour Crush™ Lipsticks ontvangen en 3 Colour Crush™ Glitter Lipsticks.

COLOUR CRUSH™ LIPSTICKS | € 10 (3,1 g)
Je lippen zijn gevoeliger dan de rest van je lichaam wat het belangrijk maakt om ze goed te beschermen. Speciaal daarvoor heeft The Body Shop ervoor gekozen om haar creamy Colour CrushLipsticks lijn te vernieuwen. Deze lijn bestaat uit 16 nieuwe trendtinten en 4 basic kleuren die lekker draagbaar zijn. De lipsticks hydrateren je lippen tot wel 4 uur lang en hebben een intense dekking. De collectie is verrijkt met kersenpitolie, Community Trade-bijenwas uit Kameroen en maroela-olie uit Namibië.
* Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

COLOUR CRUSH™ GLITTER LIPSTICKS | € 10 (3,5 g)
Deze lipsticks zijn sterk gepigmenteerd, geven een glossy finish en laten zich moeiteloos aanbrengen.
*Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Persoonlijk ben ik groot fan van matte lipsticks. Ik draag bijna niet anders. Dit komt waarschijnlijk doordat de matte formule ervoor zorgt dat een lipstick lekker lang blijft zitten. Doordat de Colour CrushLipsticks géén matte finish hebben zijn ze helaas ook eerder van je lippen verdwenen. Wat ik wel een heel groot pluspunt vind aan de lipsticks is dat ze een hydraterende, verzorgende werking hebben. Dat mis ik soms bij de matte lipsticks die ik draag. Daarnaast voelen de lipsticks lekkerder aan op de lippen dan een hele matte lipstick. Een ultra matte lipstick kan je lippen soms wat uitdrogen. Juist in de herfst en winter periode worden mijn lippen blij van nét dat extra beetje verzorging. Met de Colour CrushLipsticks heb je de verzorging van een voedende lippenbalsem en de kleur van jouw favoriete lipstick.

De kleuren van de lipsticks vind ik ontzettend mooi al zijn er twéé kleuren bij die ik niet snel zal dragen. Dat zijn Nairobi Violet en Milan Pansy. Deze kleuren vind ik persoonlijk iets te heftig. Dit zijn kleuren die je moet durven dragen. Alle andere kleurtjes vind ik wel erg leuk. Het zijn vooral fijne, draagbare kleuren waar je er nooit genoeg van kunt hebben. Mijn 2 favoriete kleuren zijn Champagne Dusk en Scarlet Sunrise.

Ook benieuwd naar de lipsticks? Of misschien wel naar alle andere kleurtjes die er zijn? Dan moet je nog héél even geduld hebben. De collectie is namelijk vanaf november 2018 verkrijgbaar in de winkels. STAY TUNED!Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “What do you think of these pretty new lipsticks? | THE BODY SHOP”

 1. Mariska schreef:

  De rode tinten vind ik toch wel heel mooi!

 2. Kim schreef:

  Ik vind de middelste 3 echt prachtig en ben heel erg benieuwd hoe ze op de lippen staan!

 3. Shannblogt schreef:

  Rode tinten zijn altijd een goed idee! Leuk om te lezen dat jij ze ook mooi vind mariska!

 4. Shannblogt schreef:

  Nou Kim, normaal gesproken maak ik ook foto’s waarbij ik de kleuren draag maar omdat mijn 4 verstandskiezen toen net getrokken waren en ik een tijdje dikke, bont en blauwe wangen had heb ik dat voor deze keer maar even overgeslagen. Maar gelukkig zijn de swatches ook erg duidelijk!

 5. Emile schreef:

  Mijn favorieten zijn, Boston Astilbe en Champagne Dusk

 6. Shannblogt schreef:

  Dat vind ik ook prachtige kleuren Emile! Bedankt voor je reactie! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories