Wet ‘n Wild oogschaduw palette voor slechts € 0,89 ?!

14/09/15

1 WW

Na het lezen van een aantal ontzettend positieve reviews over de Wet ‘n Wild oogschaduw paletten (te koop bij Action) kon ik het niet laten om er één mee te nemen.  En ook ik ben onder de indruk!

Sinds een aantal weken heeft Action een aantal producten van Wet ‘n Wild in het assortiment. Waaronder ook een aantal leuke oogschaduw paletten. Waarschijnlijk zijn de producten van Wet ‘n Wild maar tijdelijk te koop bij Action dus weer er snel bij!

De oogschaduw paletten zijn er in een aantal verschillende varianten maar ik heb gekozen voor Vanity Vanité. Ik ben echt gek op deze kleuren. Ze zijn dagelijks draagbaar maar zeker niet saai!

2 WW

Dit palette bestaat uit drie shimmer kleuren en drie matte kleuren. Zowel de shimmer als matte kleuren zijn echt ontzettend goed gepigmenteerd!

3 WW

De oogschaduw voelt niet droog maar juist ontzettend zacht waardoor de oogschaduw makkelijk is aan te brengen. In het palette vind je naast de prachtige oogschaduw ook een spons applicator en een kwastje. Persoonlijk gebruik ik liever mijn eigen kwasten. Wat nog een pluspunt is, is dat de oogschaduw niet korrelig is. Hierdoor neemt de kwast of spons applicator (net wat je gebruikt) de oogschaduw beter op en kun je het veel mooier aanbrengen.

4 WW

Dit oogschaduw palette is echt verbazingwekkend goed en dat voor maar € 0.89!

Ben jij benieuwd naar de producten van Wet ‘n Wild die op dit moment nog steeds bij Action verkrijgbaar zijn? Wacht dan niet te lang want het kan maar zo zijn dat ze binnenkort uit het assortiment verdwijnen!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

5 comments so far.

5 reacties op “Wet ‘n Wild oogschaduw palette voor slechts € 0,89 ?!”

 1. Eva schreef:

  Woow, ik moet echt weer een keertje naar de action! Gave kleuren ook!

 2. Suzanne schreef:

  Ik heb de groene versie van dat palette. Ze zijn inderdaad heel goed.

 3. Lesley schreef:

  Wat een prachtig pigment! Ik heb ooit ook een palet van action gekocht en die was ook zo goed, vaker kijken dus haha

 4. shannblogt schreef:

  Wat leuk! 🙂

 5. shannblogt schreef:

  Ja de oogschaduw paletten van Action zijn echt heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories