WELEDA | DUINDOORN 24H ROLL-ON DEODORANT

28/04/19

100% Natuurlijk en vrij van aluminiumzouten, veilig en doeltreffend en vanaf eind april is er een nieuwe variant verkrijgbaar. Ik heb het over de Deodorants van Weleda! Vandaag stel ik jullie voor aan de allernieuwste deodorant van dit merk. Benieuwd? Lees dan verder.

Weleda – Duindoorn 24H Roll-on Deodorant
Deze nieuwe variant is voorzien van een onwijs lekkere, fruitige geur en verzachtende duindoornolie. De geur doet mij zelf een beetje denken aan mandarijntjes. Wat ik persoonlijk een heerlijke geur vind. Wat ik naast de geur nog een groot pluspunt vind is de verpakking. De roll-on deodorants zijn namelijk niet alleen een nieuwe variant rijker maar hebben nu ook een nieuwe, compacte verpakking die nog beter in de hand ligt en ook ideaal is voor on the go. De verpakking is 100% recyclebaar. 

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een deodorant zonder aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak wordt toegevoegd om de zweetproductie af te remmen. Het zou schadelijk zijn voor de gezondheid en kan het transpiratieproces verstoren of de poriën verstoppen. 

Toch kan ook een deodorant zonder aluminiumzouten of andere synthetische stoffen 24 uur frisheid garanderen,” vertelt Liza Trouwborst, productspecialist bij Weleda. 

Wij gebruiken in onze deodorants een unieke compositie van 100% natuurlijke etherische oliën. Deze zorgen niet alleen voor de frisse geur, maar hebben ook een antibacteriële werking. Op die manier wordt de vorming van nare geurtjes voorkomen nog voor ze ontstaan, zonder de poriën af te sluiten of de natuurlijke huidfunctie te verstoren.”

Twijfel je nog steeds waarom je voor de 24H roll-on deodorants van Weleda moet kiezen? Dan staan hieronder nog één keer alle voordelen op een rij. 

De drie andere varianten
Citrus met etherische oliën van citroen en tropische Verbena.
Granaatappel met etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille.
Men met etherische oliën van rozemarijn, vetiver en tropische Verbena.

Prijzen & verkrijgbaarheid
De roll-on deodorants zijn verkrijgbaar bij o.a. Holland & Barrett voor € 6,99 (50 ml) per stuk.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories