Weekendje Brussel | Juni 2015

16/06/15

6 brussel

Zo lang naar uitgekeken en nu al weer voorbij!
Jullie kennen het probleem vast wel. Ondanks het weekendje snel voorbij is gegaan was het wel super leuk! Je leest alles over mijn weekendje Brussel in dit artikel.

Natuurlijk ben ik niet alleen een weekend naar Brussel geweest maar samen met mijn twee beste vriendinnetjes. De rede van dit weekendje Brussel was het concert van One Direction. Vorig jaar ben ik naar het concert in de Amsterdam Arena geweest. Helaas kwamen ze dit jaar niet naar Nederland dus besloten mijn vriendinnen en ik naar het concert te gaan in Brussel.

Vrijdag 12 juni zijn we met de trein vertrokken naar Brussel. Na een aantal keer overstappen en één overstap gemist te hebben kwamen we eind van de ochtend/begin van de middag aan in Brussel. We stapte uit in Brussel zuid/midi want daar hadden wij een hotel geboekt (hotel Gare du midi.) We kwamen het station uit en liepen bijna direct tegen ons hotel aan. Lekker dicht bij dus!

IMG_2380

Inchecken in het hotel, koffers naar de kamer brengen, even met de voetjes omhoog en op naar het centrum van Brussel.

2 brussel

Het was best een eindje lopen van ons hotel naar het centrum van Brussel (wat logisch was aangezien wij in Brussel zuid zaten.) We konden het ook niet gelijk vinden en hebben daarom ook aan een medewerkster van een winkeltje om hulp gevraagd.  Zij heeft ons uitgelegd hoe we het beste konden lopen. Tijdens onze weg naar het centrum kwamen we nog een aantal bekende gebouwen tegen.

Als eerst de beurs van Brussel. In eerste instantie wist ik niet wat dit nou precies was. Maar ik vond het een erg mooi gebouw dus heb ik er een foto van gemaakt. Na even Googlen kwam ik er achter dat dit de beurs van Brussel is. Toch leuk om te weten!

IMG_2394

We zijn ook op het welbekende plein van Brussel geweest. Beter bekend als de grote markt.

IMG_2400

Op dit plein vind je onder andere het stadhuis van Brussel.

IMG_2398

En het broodhuis.

IMG_2402

Na even lekker toeristisch te zijn geweest vervolgde wij onze weg naar het centrum. Toen we eenmaal in het centrum waren wilde we als eerst een bezoekje brengen aan de Primark. Ik kan dan ook wel meteen vertellen dat dit de eerste keer is geweest dat ik niks bij de Primark gekocht heb. Het was echt mega druk en er stond al een wachtrij buiten de winkel om naar binnen te gaan. Het filiaal was ook nog eens super klein. Door de combinatie van de oppervlakte en de drukte was het echt verschrikkelijk om daar te shoppen. Gelukkig waren er nog genoeg andere winkels waar ik wel leuke items heb kunnen scoren. Ik kocht bij de Lush een bubble gum lip scrub en de granny takes a dip bath bomb.

1 shop brussel

Ook kocht ik nog 3 leuke items bij een winkel genaamd Jennyfer. Ik kende de winkel nog niet maar het was een hele ruime winkel. Bijna alles hing op soort en kleur waardoor het er heel strak uit zag. Top!

0 collage

Het allerlaatste item wat ik die middag kocht was een sleutelhanger. Ik kocht hem in een typisch souvenir winkeltje.  Souvenirtjes zijn altijd leuk toch?

7 shop brussel

Na het shoppen in hartje Brussel zijn we weer terug gegaan naar ons hotel. We zijn vroeg gaan slapen want de volgende ochtend moesten we al weer vroeg op voor het ontbijt maar ook voor het concert van One Direction.

Na een heerlijk nachtje te hebben geslapen gingen we lekker ontbijten, ons zelf even klaarmaken en gelijk door naar de metro. Op weg naar het koning Boudewijn stadion voor het concert van One Direction. Toen we uit de metro waren gestapt en onderweg waren naar het stadion kwamen we het Atomium tegen. Super gaaf!

IMG_2407

Even snel een foto en weer door. We hadden namelijk staanplaatsen dus moesten we daar op tijd zijn. Anders stond je gewoon achteraan. Gelukkig waren we vroeg genoeg en stonden we uiteindelijk 2e rij in ons vak. We hebben alles dus goed kunnen zien. We waren er ongeveer eind van de ochtend en we moesten tot 16:30 wachten tot we naar binnen mochten. Dit werd uiteindelijk 17:00. Maar dat heb je wel over voor een goede plek!

Deze dag was net als 25 juni vorig jaar (One Direction Nederland) een dag om nooit meer te vergeten. WAUW!

3 brussel

Ik heb de foto’s in deze collage allemaal zelf gemaakt. Helaas zijn niet alle foto’s even scherp maar dat komt omdat ik best wel een eindje moest inzoomen. Toen het concert was afgelopen zijn we weer met de metro terug gegaan naar ons hotel en zijn we heerlijk gaan slapen.

De volgende ochtend zijn we vroeg opgestaan voor het ontbijt en hebben we gelijk daarna onze koffers ingepakt. Daarna zijn we weer met de trein (en een klein stukje met de bus) terug gegaan naar Nederland.

Het was een weekend om nooit meer te vergeten! ♡

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Weekendje Brussel | Juni 2015”

  1. Gea schreef:

    Wauw leuke foto’s! In september ga ik ook naar brussel ben benieuwd! Liefs x

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel! Oh wat leuk. Heel veel plezier in Brussel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories