WE CARE ABOUT HAIR! | TANGLE TEEZER & INVISIBOBBLE

19/05/19

HI BABES! Vind jij het belangrijk om goed voor je haar te zorgen? Goed nieuws, het artikel van vandaag is all about hair musthaves. Ik heb namelijk een aantal fijne haar accessoires ontvangen waar jullie zeker van moeten weten. Ik vertel jullie o.a. alles over de nieuwste haarborstel van Tangle Teezer en de musthave op het gebied van haarschuifjes van het merk Invisibobble.

Wie mij langer volgt weet misschien wel dat ik groot fan ben van de haarborstels van het merk Tangle Teezer. Tangle Teezer staat bekend als hét merk wat om het haar geeft. Een goede haarborstel draagt zoveel bij aan gezond haar. Toen ik het persbericht ontving over de allernieuwste haarborstel van dit merk werd ik meteen enthousiast.

TANGLE TEEZER | FINE & FRAGILE HAARBORSTEL
‘Een gezonde haardos met glanzende lokken, wie wil dat nu niet? Straalt je haar, dan straal jij en ga je met zelfvertrouwen de dag door. Tangle Teezer is van mening dat iedereen gezond haar verdient en vanuit die gedachte is de nieuwste borstel ontworpen: de Tangle Teezer Fine & Fragile. Speciaal ontwikkeld om kwetsbaar en dunner wordend haar met expertise te verzorgen en afgebroken haar te herstellen.’

De nieuwe creatie haarborstel die speciaal ontwikkeld is voor kwetsbaar haar is niet zomaar een borstel. De haarborstel is ontworpen in samenwerking met haarspecialist Iain Sallis. Volgens Iain heeft één op de drie vrouwen te maken met haarverlies en beschadigd haar. Dat zijn er dus aardig wat. Dit zou een gevolg kunnen zijn van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan een vitaminetekort, hormonen of ouder wordend haar. Een goede haarborstel is het begin van gezonder haar!

Het is belangrijk dat je een borstel gebruikt die het beste bij jouw haartype past. Wanneer je namelijk niet de juiste borstel gebruikt kan dit je haar verder beschadigen. Je beschadigd het haar vanaf de haarwortel waardoor de structuur van het haar verzwakt en dat willen we natuurlijk niet! De juiste haarborstel zorgt er ook voor dat je haar beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Denk aan verven, schadelijke stoffen in de lucht en het gebruik van hitte tools als een föhn of stijl- of krultang.

De nieuwste innovatie van Tangle Teezer, de  Fine & Fragile haarborstel is de musthave voor iedereen met kwetsbaar en beschadigd haar. Ik ben er ontzettend enthousiast over maar dat ben ik tot nu toe over iedere haarborstel van Tangle Teezer. I love this brand!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De Fine & Fragile haarborstel wordt o.a. verkocht bij ICI Paris XL. De haarborstel heeft een verkoopprijs van € 14,50. So what are you waiting for?

Naast dat Tangle Teezer één van mijn favoriete merken is wat betreft haarborstels is Invisibobble dat op het gebied van haaraccessoires. We kennen allemaal de Invisibobble haarelastieken wel toch? Waarmee we geen knikken in ons haar krijgen. I love them! Maar sinds kort heeft Invisibobble iets nieuws ontwikkeld. Haarschuifjes! Haarschuifjes om ontzettend blij van te worden.

INVISIBOBBLE® | WAVER
‘Het haaraccessoire 2.0, The Next Generation, The Hair Game Changer! Het unieke ontwerp en het speciale materiaal maken de Invisibobble® waver echt uitzonderlijk. De waver biedt een comfortabele, zachte en, net als de andere Invisibobble® producten, een traceless alternatief voor de gebruikelijke haarschuifjes.’

De Invisibobble® haarelastiekjes staan bekend om het feit dat ze geen bobbels en knikken achterlaten in het haar en raad eens? De Invisibobble® waver is er ook zo één. Bobbels en knikken zijn absoluut verleden tijd met dit merk. Naast deze hele fijne eigenschap heeft de waver geen metaal of scherpe randen. De gebogen onderkant is aangepast aan de vorm van het hoofd waardoor het dus gemakkelijk in het haar kan worden gepositioneerd. Daarnaast zit de waver hierdoor ook nog eens onwijs comfortabel. De waver heeft verder een sterke grip, sluit goed af, is makkelijk uit het haar te halen en is duurzaam. Die wil je toch gewoon hebben?

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De Invisibobble® waver is op dit moment verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Pretty Dark en Crystal Clear. De waver is onder andere bij Boozyshop en binnenkort ook bij Douglas. De verkoopprijs van de waver is € 3,95 per stuk.

I love happy & healthy hair! How about you? Met deze nieuwe haaraccessoires gaat het zeker helemaal goed komen. Ik ben er ontzettend blij mee.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “WE CARE ABOUT HAIR! | TANGLE TEEZER & INVISIBOBBLE”

  1. Sophie schreef:

    Beide producten zijn zó ontzettend fijn!

  2. Shannblogt schreef:

    Helemaal mee eens Sophie! Dankjewel voor je reactie ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories