Wat heb ik gekocht tijdens mijn vijf dagen in Londen?

16/08/15

IMG_0974

Ik ben weer terug van weg geweest! De mensen die mij volgen op Instagram en/of Twitter weten dat ik vijf dagen naar Londen ben geweest. Ik heb daar heerlijk geshopt en in dit artikel laat ik jullie zien wat ik mee terug naar Nederland heb genomen!

Naast de beauty items, souvenirs en gadgets die ik in dit artikel met jullie ga delen heb ik ook een aantal kledingstukken gekocht. Omdat ik niet heel veel kleding heb gekocht heb ik hiervan geen foto’s gemaakt. Het enige wat ik aan kleding kocht is een grijze joggingbroek met witte tekst op de pijp (Primark), een oranje dunne sweater met zwarte tekst (Primark), een basic roze t-shirtje met daarop een zakje (Next) en tot slot nog een fuchsia roze hemdje met een split aan de achterkant (Forever21.)

Nu ga ik door met alle andere items. Ik begin met mijn roze selfie stick. Deze kocht ik in een souvenir winkeltje. Bijna elke souvenir winkel had ze wel. Zelfs bij de Primark zijn ze te koop (ook in Nederland.)

IMG_4698

Wat ik ook bij een souvenir winkeltje kocht was dit kleine spiegeltje. Van dit soort spiegeltjes kun je er nooit genoeg hebben. Ze zijn ontzettend handig om mee te nemen in je tas!

IMG_4731

In dat zelfde souvenir winkeltje kwam ik een beeldje tegen van de Big Ben. Ik ben echt gek op Londen maar al die gekleurde beeldjes en prulletjes vind ik maar niks. Deze Big Ben vond ik daarin tegen wel heel erg leuk dus die nam ik mee!

IMG_4717

Het laatste Engelse souvenirtje wat ik kocht is dit telefoonhoesje.

IMG_4692

Naast dit telefoonhoesje kocht ik ook nog een ander telefoonhoesje. Namelijk deze witte van Marilyn Monroe.

IMG_4691

Ook kocht ik nog een tas bij de Primark want ik heb er nog steeds niet genoeg. De tas is zwart met crème/wit en gouden details.

IMG_4766

Naast de accessoires, souvenirs en gadgets kocht ik ook een aantal make-up/beauty producten. Waaronder deze Carmex lipbalm. Ik heb heel veel goede verhalen gehoord en gelezen over deze lipbalm dat ik hem wel mee moest nemen.

IMG_4705

Verder nam ik ook nog twee mascara’s mee uit Londen. Waaronder deze mascara van Rimmel. Dit is de Wonder Full Wake Me Up mascara in de extreme black variant. Deze mascara ruikt naar komkommer. Bizar! Maar hij ruikt wel ontzettend lekker!

IMG_4700

De andere mascara die ik mee heb genomen is de Lash Sensational mascara in de waterproof variant van Maybelline.

IMG_4728

Ik kocht naast de mascara’s ook twee poeders. Ik begin met de Matte Maker mattifying powder van Maybelline. Ik ben echt gek op matte poeders!

IMG_4736

De pressed powder van MUA is de andere poeder die ik kocht. Vorig jaar kocht ik deze ook in Londen maar de kleur was eigenlijk iets te donker. Daarom kocht ik hem dit jaar in één tintje lichter.

IMG_4721

De pressed powder is niet het enige wat ik van MUA heb gekocht. Ik kocht namelijk ook deze prachtige Undress Your Skin shimmer highlighter.

IMG_4708

En deze mooie roze blush in de kleur Marshmallow. Vorig jaar kocht ik ook al een blush van MUA in Londen. Toen nam ik de kleur Candyfloss mee.

IMG_4722

Ik nam ook nog een aantal producten mee van Make Up Revolution. Waaronder deze matte cover & concealer stick.

IMG_4741

En ik kocht natuurlijk ook nog een aantal lipsticks. Want ik ben echt gek op lipsticks. Ik kocht vooral roze en rode tinten maar ook een bruine tint. De lipsticks zijn van de merken Make Up Revolution, MUA, Collection en Rimmel.

IMG_4755

Tot slot nam ik nog een droogshampoo mee van het merk Batiste. Dit is een limited edition van Ella Henderson.

IMG_4773

Dit waren alweer al mijn aankopen van mijn vijf dagen in Londen. Ik heb het ontzettend leuk gehad. Londen is en blijft echt een prachtige stad!

IMG_0983

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

7 comments so far.

7 reacties op “Wat heb ik gekocht tijdens mijn vijf dagen in Londen?”

 1. Eva schreef:

  Super mooie lipsticks! Werkt de wake-up mascara ook echt? Ben er best benieuwd naar!

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel! Ik ben ook benieuwd naar de mascara. Ik ga hem binnenkort gebruiken dus dan laat ik het weten! De geur is in ieder geval heerlijk.

 3. Janna schreef:

  Wat een leuke spulletjes! Was Londen leuk?

 4. shannblogt schreef:

  Hoi Janna! Dankjewel. Londen was zeker leuk. Ik zou zo weer terug gaan!

 5. Britt schreef:

  Leuke spulletjes gekocht, ik hou van London.
  Trouwens ik heb je genomineerd voor de liebster awards , zou het leuk vinden als je op mijn blog naar de voorwaarden zou kijken.

  Liefs Britt
  http://www.beautyistheanswer.nl/2015/08/eerste-regel-van-de-liebster-award-je.html

 6. shannblogt schreef:

  Dankjewel! 🙂

 7. balletpakje schreef:

  Zeer goed. Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories