Wake, shake & go! | Kruidvat

20/12/17

Ken je dat? Je moet snel de deur uit en gunt jezelf nog géén tijd voor een heerlijk ontbijt. Kruidvat heeft hier de perfecte oplossing voor. Kruidvat heeft namelijk een aantal producten in het assortiment die het je een stuk makkelijker kunnen maken tijdens zo’n gehaast begin van de dag.

Met de Kruidvat ontbijtdrankjes, notenrepen en weerstand on the go tabletten kun je zonder zorgen de deur uit. Vandaag vertel ik je wat meer over deze producten.

Kruidvat Wake & Shake ontbijtdrank | € 4,99 (8 porties)
De Kruidvat Wake & Shake ontbijtdrankjes zijn een prima alternatief voor een uitgebreid ontbijt. Het is een heerlijk en verantwoord ontbijt met een gebalanceerde mix aan voedingsstoffen. De instant ontbijtdranken zitten verpakt in een grote zakken. Uit één zak gaan 8 porties. De Kruidvat Wake & Shake ontbijtdranken zijn verkrijgbaar in de varianten: mango & mandarijn en framboos & blauwe bes.

Hoe het werkt:
De ontbijtdrankjes zijn snel en eenvoudig klaar te maken. Voeg 3 schepjes (ca. 45 g) toe aan 250 ml halfvolle melk, goed schudden en klaar! That’s all! De melk is voor de afwisseling ook te vervangen door halfvolle yoghurt of karnemelk.

Kruidvat Notenreep | € 1,49 (3 x 25 gram)
De Kruidvat notenrepen passen binnen een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl. De repen zijn ontzettend lekker en perfect als verantwoord tussendoortje. Daarnaast zijn de repen geschikt voor elk moment van de dag. Super handig om mee te pakken wanneer je snel de deur uit moet. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik zo iemand ben die dat soort dingen vergeet in alle haast maar het idee is er in ieder geval. De notenrepen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: De notenrepen met pinda’s, amandelen en gojibessen, de notenrepen met pinda’s, amandelen en pompoenpitten en de notenrepen met zonnebloempitten, cranberries en pompoenzaden. Ik heb zelf de eerste twee varianten geprobeerd en ik vond ze erg lekker. De laatste variant is een pitten- en notenreep. Die ken ik zelf nog niet. De Kruidvat notenrepen zijn goedkoop en super handig voor ‘on the go!’

Kruidvat Weerstand On The Go tabletten | € 1,99 (30 stuks)
Deze weerstand tabletten zijn een musthave voor in iedere tas. Ik vind ze persoonlijk erg fijn om bij me te hebben. De tabletten bevatten vitamine C, wat erg goed is voor de weerstand. Ik vind deze supplementen erg fijn om te gebruiken wanneer ik merk dat mijn lichaam wat energie nodig heeft of wanneer ik mezelf niet helemaal fit voel. Helemaal top!

Ik ben erg te spreken over bovenstaande producten. De producten zijn lekker, voorzien van een fijne prijs en ideaal voor ‘on the go!’

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories