Voor de eerste keer Pink Gellac, mijn gouden tip tegen nagelbijten & drie weken vakantie!

27/07/18

YAAASS! Dit is pas de eerste alinea van het artikel maar ik ben gewoon nu al enthousiast. Ik heb namelijk de mogelijkheid gekregen om voor de eerste keer Pink Gellac te proberen. Fantastisch! Ik wilde al dat al zo lang, heel erg graag. Daarnaast geef ik in dit artikel mijn gouden tip tegen nagelbijten en heb ik nog een kleine mededeling voor jullie.

Oké waar zal ik beginnen? Ik wil in dit artikel zoveel vertellen dat ik het gewoon even niet weet. Laat ik maar beginnen met het geen waar ik het meest enthousiast over ben en dat is dat ik voor de eerste keer Pink Gellac geprobeerd heb!

Voor de eerste keer Pink Gellac
Vriendinnen, collega’s en social media hebben mij de afgelopen periode ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar Pink Gellac. Prachtige nagels waar je minimaal 14 dagen plezier van kunt hebben. Dat klinkt toch waanzinnig? Een collega bracht mij op de hoogte van een Facebookpagina van Pink Gellac fans waar ik al snel nog enthousiaster door werd. Ik las er zoveel positieve reacties. Jullie kun je vast wel voorstellen dat ik echt stond te springen toen ik de kans kreeg om met Pink Gellac samen te werken.

Voor deze samenwerking mocht ik de Starterset LED L ontvangen. Ter waarde van € 85,00 € 170,00.

De Starterset LED L
Inhoud van de Starterset LED L:
– 1 x Gratis Primer
– 1 x Gratis Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
– 3 x Kleur naar keuze 15ml
– 4 x Gratis online cursus
– 1 x Pink Gellac LED Lamp
– 1 x Pink Gellac Base2 (NIEUW)
– 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml (NIEUW)
– 1 x Nagelvijl 180-240
– 1 x Orange Woodsticks
– 10 x Remover pockets (NIEUW)
– 10 x Cleaner pockets (NIEUW)

De Starterset LED L is een goed gevuld pakket en bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Bij deze set krijg je in totaal 4 kleurtjes extra. 182 Dynamic Pink is één van deze kleuren. Deze kleur zit er standaard in. De andere 3 kleuren in de set mag je zelf kiezen. Ik raad je aan om eerst even een goede research te doen naar alle kleuren. Ik heb 3 willekeurige kleuren erbij mogen ontvangen (deze heb ik dus niet zelf uitgekozen.) De 3 kleuren die ik erbij heb gekregen zijn 166 Vintage Nude, 191 Neon Flirt en 109 Lipstick Red. De 4 kleuren die ik in totaal heb mogen ontvangen vind ik stuk voor stuk prachtig en dat terwijl ik ze niet eens zelf uitgekozen heb maar wel een hele duidelijke smaak heb in kleuren. Ik vind een felle kleur als Neon Flirt fantastisch voor de zomer, een mooie roze en zachte nude kleur vind ik ook altijd ontzettend fijn om te dragen en een klassiek rode kleur mag gewoon niet ontbreken. Helemaal super dus!

Naast alle benodigdheden en kleuren zit er ook een fijn informatieboekje in de set waarin echt super duidelijk omschreven is wat je moet doen. Dit informatieboekje bevat overigens instructies in verschillende talen.

Hoe gebruik je Pink Gellac? 
Zoals ik hierboven al aan gaf staat in het informatieboekje heel duidelijk omschreven wat je moet doen. Er staan handige tips in over het aanbrengen maar ook hoe je de gellak eenvoudig weer kunt verwijderen van je nagels.

Voorbereiding:
– Duw voorzichtig je nagelriemen terug met behulp van de woodstick.
– Ruw je nagels op met de roze kant van de meegeleverde vijl.
– Gebruik de witte kant van de vijl om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
– Gebruik de cleaner pockets om je nagels grondig te ontvetten zodat ze helemaal vet vrij zijn.Primer:
De primer is de basis. Breng een dun laagje primer aan en laat deze heel kort aan de lucht drogen. Ik ga zelf na het aanbrengen van de primer eigenlijk direct door met de base omdat ik gemerkt heb dat dit prima werkt. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen (in dit geval) de primer en de nagelriemen (dit geld voor alle stappen die nog volgen.) Zo voorkom je dat de gellak snel los gaat laten bij de nagelriemen.

Base:
Breng vervolgens een dun laagje base aan en hard de base vervolgens 15 seconden uit onder de lamp. Op ieder potje staat hoelang je het product uit moet harden onder de lamp. Super handig wanneer je het even vergeten bent. Als de LED lamp aan staat blijft hij gedurende 60 seconden aan. Op de 30 seconden hoor je een korte piep. Wanneer iets 15 seconden onder de lamp moet tel ik zelf even of zet ik de timer op mijn iPhone aan.

Colour:
Als je de base aangebracht hebt is het tijd voor de kleur. Breng jouw favoriete kleur aan in een dunne laag en hard de kleur 60 seconden uit onder de lamp. Wanneer de lamp uit gaat zitten je nagels er exact 60 seconden onder. Er is nu dus geen timer nodig. Deze stap kun je herhalen voor een nog diepere, egale kleur.

Ultra shine: 
Tot slot breng je een dun laagje ultra shine aan. Hard de ultra shine 60 seconden uit onder de LED lamp.

YOU ARE READY TO GO!
Zo snel en simpel is het. In het begin moet je echt even oefenen. Zo was ik direct bij de eerste keer de primer al vergeten. Dit komt doordat deze stap niet in het informatieboekje stond. Ik las het later bij de tips in het boekje terug dat je de primer aan kunt brengen voor een betere houdbaarheid. Ik merkte ook echt verschil met de tweede keer toen ik de primer wel aangebracht had.

Mijn nagels op dit moment:
Op dit moment heb ik de kleur 161 Ibiza Pink op mijn nagels. Een mega felle, knalroze kleur die echt perfect bij deze warme zomerdagen past. Deze kleur heb ik niet zelf maar mijn vriendin wel. Nu moet ik zeggen dat de kleur 191 Neon Flirt erg in de buurt komt van 161 Ibiza Pink. Maar omdat Ibiza Pink direct mijn hartje heeft gestolen bij de eerste ontmoeting wilde ik deze ultieme zomer kleur heel graag in mijn vakantie gaan dragen.

Omdat ik na het ontvangen van de starterset zó enthousiast was heb ik meteen besloten om mijn verzameling uit te gaan breiden. Wat heb ik er tot nu toe al bij gekocht? De gewone Shine, de Pink Gellac cleaner en heel veel nieuwe kleurtjes.

Mijn gouden tip tegen nagelbijten
Geloof het of niet maar ik ben altijd een nagelbijter geweest. Super smerig! Al een aardige tijd ben ik gestopt met nagelbijten maar het heeft mij heel veel moeite gekost om met nagelbijten te stoppen terwijl de oplossing die voor mij echt goed heeft gewerkt eigenlijk héél erg simpel is. Ik heb allerlei dure producten gekocht en geprobeerd om van het nagelbijten af te komen maar helaas hebben die producten niks opgeleverd. Het goed zorgen voor mijn nagels en ze er heel erg mooi uit laten zien was voor mij de oplossing. Ik had tijdens het nagelbijten ook ontzettend veel last van velletjes rondom mijn nagels. Door mijn nagelriemen te verzorgen met een nagelriem olie waren de velletjes al snel verleden tijd. Ik probeerde de hele korte mini nageltjes die ik had op één lengte te vijlen zodat het er in mijn ogen nog een beetje netjes uit zag. Ik lakte mijn nagels destijds regelmatig maar ik vond het helemaal niet mooi. Ik had het idee dat ik mijn nagels extra liet opvallen en dat was juist niet de bedoeling. Ik heb veel kleurtjes geprobeerd en uiteindelijk ben ik tot de ontdekking gekomen dat een mooie parelmoerkleur wonderen doet voor mini nagels. Je ziet niet snel dat er stukjes af zijn en wanneer je kiest voor een nude kleur lijken je nagels net even iets langer en vallen je nagels niet zo op. Omdat ik na lang zoeken toen de perfecte kleur had gevonden vond ik het gewoon zonde om nog aan mijn nagels te zitten. Door de goede verzorging, het bijhouden/onderhouden en door mijn nagels te voorzien van een mooie, maar niet te opvallende kleur ben ik gestopt met nagelbijten. Als ik op dit moment nog steeds een nagelbijter was geweest dan was mijn voorkeur uit gegaan naar een nude, parelmoerkleur van Pink Gellac. Pink Gellac maakt je nagels door de verschillende laagjes en het uitharden net even wat dikker waardoor het nagelbijten lastiger wordt en het gewoon super zonde is als je dit gaat verpesten. Dus mijn gouden tip: Zorg goed voor je nagels en wees er een beetje lief voor!

Een korte mededeling
Wauw! Wat een MEGA artikel en we zijn er nog niet. Ik heb namelijk nog een korte mededeling voor jullie. Ik krijg vrijdag 27 juli VAKANTIEEEEEEEEEEEEEE!

De aankomende 3 weken wil ik optimaal kunnen genieten van mijn vakantie en daarom wil ik mijn blog (tijdelijk) stil leggen. Ik heb mijn vakantie al aardig vol gepland en ga ik eigenlijk iedere dag wel iets leuks doen. Hierdoor heb ik simpelweg weinig tijd om foto’s te schieten en artikels te schrijven. Ik schenk graag veel tijd en aandacht aan ieder artikel die ik schrijf en dat wil ik ook blijven doen. Vandaar dat ik een blogvakantie heb ingelast! Ik hoop op jullie begrip!

Iedereen die op dit moment ook vakantie heeft of nog vakantie krijgt wens ik een hele fijne vakantie toe!

Tot  over 3 weken!

PS: Op Instagram blijf ik wel actief. Mocht je het leuk vinden om mij daarop op te volgen doe dat dan zeker (@shannonvanwilligen.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Voor de eerste keer Pink Gellac, mijn gouden tip tegen nagelbijten & drie weken vakantie!”

 1. Emile schreef:

  Mooie producten en hele mooie foto’s. Een hele fijne vakantie!!

 2. Shannblogt schreef:

  Super bedankt voor de lieve complimentjes Emile. Leuk!

 3. Nina schreef:

  Wauw wat een mooi pakket zeg. Ik denk dat je hier heel veel plezier van gaat krijgen. Ik wens je een mooie vakantie toe.

 4. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories