VESPA SENSAZIONE FOR HER

30/05/16

0 vespa

Als echte parfum liefhebber blijf ik het altijd weer leuk vinden om over parfum te schrijven. Laatst kocht ik een nieuw parfum en vandaag is het tijd om mijn mening met jullie te delen.

1,5 vespa

VESPA SENSAZIONE FOR HER
Een geur met sprankelende topnoten van zoete lychee, sappige peer en limoen. De samenstelling van de topnoten wordt gecombineerd met de hartnoten: waterlelie, een verkwikkend zee-akkoord en een vleugje kaneel. Tot slot wordt de geur omhuld door de basisnoten: vanille, sandelhout en perzik.

Ondanks dat de geur kruidige en ook wat warmere geurnoten bevat is de samenstelling van alle geurnoten toch totaal anders. Vespa Sensazione zou ik persoonlijk omschrijven als een zoete, frisse en vooral fruitige geur. Een verrassend parfum met een zomerse geur. Ik vind dit parfum echt heerlijk.

2 vespa

Vespa Sensazione is een eau de toilette waarvan de geur redelijk goed blijft hangen. De kracht van de geur neemt gedurende de dag wel af maar dat is bij de meeste eau de toilettes het geval. Als je de geur een hele dag wilt dragen dan zul je hem wel een aantal keer moeten bij sprayen maar dat vind ik persoonlijk niet erg.

2,5 vespa

Vespa Sensazione zit verpakt in een doosje met een vrolijke, zomerse print. Het doosje straalt uit wat je van de geur kunt verwachten. Het parfum is voorzien van een vrij simpele, glazen flacon. Het flacon heeft een fijn formaat en een handige vorm waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen.

INGREDIËNTEN
3 vespa

Vespa Sensazione is er ook voor mannen en natuurlijk moest ik daar ook even aan ruiken. Vespa Sensazione for him is wederom een heerlijke, zomerse geur die licht zoet is en niet te sterk. Ik denk dat veel mannen de geur zullen waarderen.

Vespa Sensazione is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen maar is ook te vinden bij Action (€ 7.95 – 50 ml.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories