Healthy hands & Stronger nails

30/01/16

0 handnail

Handcrème is een product waar ik echt niet zonder kan! Vooral in de winter op de koudere dagen kunnen mijn handen wel wat extra verzorging gebruiken. Naast het verzorgen van mijn handen vind ik het verzorgen van mijn nagels net zo belangrijk! Vaseline heeft hiervoor het perfecte product uitgebracht!

4 handnail

De Vaseline healthy hands & stronger nails handcrème is een verzorgende, hydraterende crème die de handen verzorgt en verzacht en daarnaast de nagels versterkt met 50%. De crème maakt de nagelriemen zacht en soepel en rekent af met de vervelende velletjes rondom de nagels!

3 handnail

De handcrème is vrij dun maar trekt erg snel in en heeft een snel absorberende en niet plakkende formule. Dit vind ik persoonlijk erg prettig. Sommige handcrèmes blijven voor mijn gevoel namelijk echt iets te lang op de huid liggen.

2 handnail

De geur van de crème vind ik heerlijk. Het is een herkenbare geur voor iedereen die wel eens een crème gebruikt of gebruikt heeft. De geur is vrij krachtig bij het aanbrengen maar dit wordt al snel minder wanneer de crème is ingetrokken.

Ingrediënten: 

1 handnail

De Vaseline healthy hands & stronger nails handcrème (75 ml) is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en online webshops.

De verkoopprijzen zijn erg uiteenlopend. Zo betaal je bij Bol.com € 9,99 voor de handcrème, bij Kruidvat € 2,55 en bij Action slechts € 1,39.

Gebruik jij handcrème? Wat is jouw favoriet?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

4 comments so far.

4 reacties op “Healthy hands & Stronger nails”

 1. Valentinafaye schreef:

  Wow goedkoop zeg! ik gebruik nu de handcreme en scrub van rituals, echt heel fijn. Ik denk dat deze van vaseline een goedkoop en fijn alternatief is als die van rituals op is!

 2. Eva schreef:

  Wat een grote prijs verschil

 3. Cherry schreef:

  Idd van de Rituals. The best! En die geuren zijn hemels.

 4. Wendy (B) schreef:

  Handcrème zou ik vaken moeten gebruiken maar vergeet het altijd 🙁
  Qua merk heb ik geen voorkeur: als het maar snel intrekt, dat vind ik het belangrijkste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories