Universal photo clip lens 3 in 1

06/09/15

3 fotolens

Ben jij net als ik gek op het maken van foto’s? Dan is deze universele 3 in 1 foto clip lens echt iets voor jou! Een tijdje terug was iedereen (ik ook) helemaal weg van de fisheye lens van Hema. Maar deze 3 in 1 lens is nog véél leuker!

2 fotolens

De 3 in 1 foto clip lens kocht ik voor € 2,95 bij Action en ik vertel jullie er graag meer over.

Deze handige gadget zit verpakt in een doosje. In dit doosje zitten drie verschillende lensjes, twee lens kapjes, een zakje waar je alles in kunt doen en een clip waar je de lensjes op kunt bevestigen.

1 fotolens

Deze foto clip lens bevat drie verschillende lensjes waarmee je verschillende typen foto’s kunt maken.
Fisheye lens: Hiermee maak je 180 graden foto’s.
Macro lens: Hiermee maak je heldere foto’s van kleine voorwerpen.
Wide angle lens: Hiermee kun je net wat meer in beeld krijgen dan met je gewone camera.

6 fotolens

De lensjes kun je makkelijk aan de clip bevestigen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de lens op de clip te draaien. De fisheye en macro lens kunnen direct gebruikt worden. De wide angle lens kun je gebruiken door de macro en 0.67X wide lens op elkaar te draaien en vervolgens aan de clip te bevestigen.

7 fotolens

Persoonlijk ben ik erg tevreden over dit setje. De clip is geschikt voor alle smartphones en tablets en is (waarschijnlijk tijdelijk) te verkrijgen in alle Action filialen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

5 comments so far.

5 reacties op “Universal photo clip lens 3 in 1”

 1. Eva schreef:

  Wauw gaaf, ik heb deze nog nooit zien liggen dus zeker nog maar een keertje kijken!

 2. Blog & Beauty schreef:

  Ik heb hem inderdaad ook gezien bij de Action, maar ben toch (een beetje huiverig) doorgelopen. Heb je er al foto’s mee gemaakt? Wat vind je van het resultaat? Ben wel erg benieuwd. xxx

 3. shannblogt schreef:

  Het resultaat vind ik verbazingwekkend goed! Vooral van de fisheye lens! 🙂

 4. Chadiza schreef:

  Verkoopt de action ze nog?

 5. Shannblogt schreef:

  Op dit moment inmiddels niet meer Chadiza. Maar ik weet dat Hema ze ook verkocht heeft. Misschien kun je daar eens kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories