UNCOVERED5 COLLECTION | PINK GELLAC

13/10/19

Oh hello, pretty new collection! Pink Gellac heeft sinds kort een nieuwe collectie aan het assortiment toegevoegd, genaamd: Uncovered5. Tot mijn verbazing kreeg ik deze prachtige collectie toegestuurd. In dit artikel vertel ik je er alles over.

UNCOVERED5
De Uncovered5 collectie van Pink Gellac bevat 5 prachtige neutrale kleuren. Van licht roze tot en met een unieke mauve kleur, de nieuwe kleuren passen bij elke outfit en huidtype.

Als er iemand dol is op neutrale tinten dan ben ik dat wel. Ik draag ze het allerliefst! Natuurlijk vind ik het ook wel eens leuk om af te wisselen met een wat donkere of juist een felle kleur. Maar eindstand kom ik toch altijd weer terug bij een neutrale tint. Ik heb er gewoon een zwak voor.

274 PALE PINK | € 15
274 Pale Pink is een licht neutrale gel nagellak kleur. Deze kleur is perfect wanneer je een nude gellak kleur zoekt met een helder, roze ondertoon.

Dit is een kleurtje die in mijn ogen mooi staat bij iedere huidskleur, iedere outfit en dus het hele jaar door gedragen kan worden. Lief, neutraal en 100% Shannon.

275 FRESH PINK | € 15
275 Fresh Pink is een neutrale roze kleur met een warme ondertoon. Met deze kleur op je nagels maak je een statement. Combineer deze kleur met een witte jurk of jouw favoriete jeans!

Super cute! Dit lieve roze kleurtje is wat mij betreft perfect voor het voorjaar. Al kan ik deze kleur ook prima het hele jaar door dragen. Het is een zachte maar ook iets wat fellere tint. Heel mooi.

276 POWDERED MAUVE | € 15 
276 Powdered Mauve is een zacht, neutrale gel nagellak kleur met een paarse ondertoon. Doordat deze kleur een crème finish heeft kun je het gemakkelijk combineren met andere kleuren en gebruiken voor nail arts.

De paarse ondertoon in dit kleurtje vind ik jammer. Ik vind paarstinten gewoon niet zo mooi. Ondanks dat de paarse ondertoon niet de overhand heeft in deze kleur zal ik hem niet zo snel dragen. Jammer, gelukkig heeft ieder zo zijn eigen smaak en weet ik zeker dat er veel zullen zijn die deze kleur prachtig vinden.

277 NEUTRAL LAVENDER | € 15
Is lavendel kleur jouw favoriete gellak kleur? Dan is de 277 Neutral Lavender de perfecte kleur voor jou! De warme ondertoon van deze gel nagellak kleur zorgt ervoor dat je de kleur het hele jaar door kan dragen.

Ah, weer een paarstint. Wel absoluut een mooie kleur als je van paars/lila houdt. Helaas sla ik zelf dit kleurtje over.

278 MOODY MAUVE | € 15
Ben je opzoek naar een donker nude kleur met een creamy finish? Dan is Pink Gellac 278 Moody Mauve perfect voor jou! Deze kleur heeft een bruine ondertoon en kun je heel het jaar door dragen.

Oh wauw, dit kleurtje vind ik dan wel weer helemaal het einde. Neutrale tinten met een beige/bruine ondertoon vind ik het allermooist.

De Uncovered5 collectie is als je het mij vraagt een hele mooie mix van neutrale tinten. Ondanks dat er 2 kleurtjes in zitten die ik wat minder vind, vind ik de collectie wel erg mooi. Beide roze tinten en de bruintint vind vallen bij mij erg goed in de smaak. Wat vind jij de mooiste kleur uit de nieuwe collectie?

Je shopt de Uncovered5 collectie hier!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories