Unboxing Styletone box | Maart 2016

13/03/16

1 ST maart

Afgelopen vrijdag heb ik de StyleTone box van maart ontvangen. Over de StyleTone box van februari was ik erg enthousiast maar ben ik dat ook over de box van maart?

Mocht je meer willen weten over de StyleTone box dan kun je dit terug lezen in het artikel wat ik schreef over de StyleTone box van februari.

2 ST maart

Zoals elke maand vind je in de StyleTone box een mini magazine. In dit magazine vind je de o.a. de productinformatie en de prijzen van alle producten die in de box zitten. Super fijn!

Voordat ik de inhoud van de box met jullie ga delen wil ik eerst nog even zeggen dat ook deze maand de box er weer prachtig uit ziet. Erg leuk dat er ook over het design van de box wordt nagedacht.

Goed genoeg over het mini magazine en het design van de box. Het is tijd om de inhoud met jullie te gaan delen! Net als in artikel over de StyleTone box van februari hou ik ook deze keer de volgorde van het mini magazine aan.

4 ST maart

OFRA – WATERLINE/EYE PENCIL (MEDICAL WHITE)
Sommige van jullie zullen misschien wel weten dat wanneer je wit oogpotlood aanbrengt in de waterlijn onder je oog, je ogen groter lijken. Met het witte oogpotlood van OFRA kun je dit effect ook creëren en daarnaast kun je er ook nog eens extra lang van genieten omdat dit oogpotlood waterproof is. Hartstikke fijn toch?
Dit product is geschikt voor veganisten. 
PRIJS: € 11,75

10 ST maart

MARSK – MINERAL EYESHADOW (FIFTY SHADES)
Minerale oogschaduws zie je steeds meer terug komen. Zelf had ik er nog géén tot dat ik de StyleTone box van maart ontving. De minerale oogschaduws van Marsk zijn goed gepigmenteerd en erg makkelijk om uit te blenden. De minerale oogschaduw die ik heb ontvangen is donkergrijs van kleur en daardoor goed te combineren met andere kleuren oogschaduws.
De minerale oogschaduws van Marsk zijn 100% natuurlijk.
PRIJS: € 19,50

6 ST maart

ARDENCY INN – PUNKER LIP GLOSS
Je zou denken dat dit een zwart lippotlood is en ik moet eerlijk toegeven dat ik dit in eerste instantie ook dacht. Tot dat ik de productomschrijving in het mini magazine had gelezen. Dit zwarte lippotlood is namelijk een transparante lipgloss met een prachtige glans. Wanneer je dit product aanbrengt over een lipstick worden de randen donkerder wat zorgt voor een stoer effect. Draag je alleen lipgloss maar wil toch een stoer effect creëren? Geen probleem! Dit product is namelijk ook geschikt om onder lipgloss te dragen. Dit product geeft je lipgloss een iets donkerdere toon wat er ook erg tof uit kan zien!
PRIJS: € 17,50

7 ST maart

FIGS & ROUGE – EVACALM RECOVERY SERUM (AV ACTIV) 
Een product uit de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van Figs & Rouge. Een fijne serum die vooral geschikt is voor mensen met een droge, geïrriteerde huid met rode plekjes.  De serum bevat herstellende eigenschappen waardoor de huid optimaal verzorgd wordt. Daarnaast maakt dit serum de huid zijde zacht en zorgt voor een jonge, frisse uitstraling. Gebruik deze serum op een gereinigde huid in de ochtend voor dat je andere producten gaat gebruiken of/en in de avond voordat je nachtcrème aanbrengt (als je dit gebruikt.)
PRIJS: € 31,99

8 ST maart

ISKIN LIPADDICT – PLUMPING LIP GLOSS (212 – PINK SUGAR)
Een luxe lipgloss in een prachtige verpakking die je lippen voller maakt door middel van een tintelende formule. De lipgloss gaat veroudering tegen en vult fijne lijntjes op. Daarnaast is de lipgloss van ISKIN niet plakkerig en dat vind ik persoonlijk een fijne eigenschap.
PRIJS: € 49,00

9 ST maart

MIJN MENING:
Net als over de StyleTone box van februari ben ik over de StyleTone box van maart ook weer enorm enthousiast. Ik vind de diversiteit aan producten in de box erg leuk. De StyleTone box is een echte aanrader voor iedereen die gek is op beauty producten!

Zelf ook de StyleTone box bestellen? Dat kan!
Hieronder vind je een overzicht met de prijzen van de StyleTone box voor zowel Nederland als België.

PRIJZEN STYLETONE BOX (NEDERLAND)
€ 12,50 – per maand
€ 35,00 – per kwartaal
€ 68,75 – per halfjaar
€ 137,50 – per jaar
Prijzen zijn inclusief verzendkosten!

PRIJZEN STYLETONE BOX (BELGIË)
€ 15,00 – per maand
€ 45,00 – per kwartaal
€ 85,00 – per halfjaar
€ 167,50 – per jaar
Prijzen zijn inclusief verzendkosten!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Unboxing Styletone box | Maart 2016”

  1. Eva schreef:

    Ik ben nog steeds aan het denken om ook z’n box abonnement te nemen, wat een gave artikelen!

  2. shannblogt schreef:

    Ik vind het ook een erg leuke box! Je kunt het altijd een keer proberen toch? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories