Unboxing DutBle SummerBox

24/08/19

YAAAASS! I’m back. Ondanks dat ik het jammer vind dat mijn vakantie voorbij is heb ik ontzettend veel zin om weer leuke content te maken en over leuke content gesproken.. Vandaag heb ik een hele fijne unboxing van de DutBle SummerBox voor jullie. Are you ready?

Als er één verrassingsbox is waar je mij heel erg blij mee kunt maken dan is dat de DutBle box. Ik heb er nu in totaal twee mogen ontvangen en ik ben er helemaal weg van. Het werkt verslavend en dat is in dit geval een goed teken. De DutBle SummerBox heeft een fantastische inhoud waar ieder hartje sneller van gaat kloppen. Geloof me, de inhoud is echt to die for!

Dit is inmiddels de tweede keer dat de DutBle box op mijn blog te bewonderen is. In het eerste artikel schreef ik een kort informatief stukje over DutBle. Speciaal voor alle nieuwe lezers heb ik dit stukje ook aan dit artikel toegevoegd. Het is namelijk wel handig voor jullie om te weten waarover je leest. Ja toch?

DE DUTBLE BOX
DutBle is een afkorting van Dutch Blend. Ik had echt géén idee hoe ik de naam DutBle uit moest spreken. Waarschijnlijk herkennen jullie dit probleem nu ook! Je spreekt DutBle uit als double. Alleen de naam vind ik al uniek. DutBle is een nieuw, wereldwijd platform. Als betalende member van DutBle ontvang je om de 2 maanden de DutBle box. Je betaalt eenmalig €5 voor de welkomstbox en na 10 dagen doorlopend elke 2 maanden €27. Om de twee weken is het weer een feestje met de nieuwe DutBle box. 

De DutBle boxen zijn gevuld met hele toffe items. Deze items blijven steeds weer een verrassing en wie is er nou niet gek op verrassingen? Je kunt er bij DutBle in ieder geval vanuit gaan dat je meer krijgt dan dat je er daadwerkelijk voor betaalt. Dit is trouwens ook de goedkoopste verrassingsbox die ik óóit heb ontvangen. De box heeft een minimale waarde van minstens € 100. Dat is toch ongelofelijk? Wauw!

Als betalende member krijg je de eerste box gratis als welkomstcadeau. Je betaalt dan alleen € 5 verzendkosten. Omdat dit een gratis editie is van de box is hij wel iets kleiner dan de reguliere boxen. Maar dat is natuurlijk ook begrijpelijk! De reguliere boxen bevatten 6-8 items. Merken die o.a. al in de DutBle box hebben gezeten zijn: Catrice, Perditi, MAE.S en Miqura. Enjoy the happiness!

WHAT’S INSIDE? 
Na het lezen van bovenstaande informatie kan ik begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar de inhoud van de DutBle SummerBox. Ik zal jullie dan ook niet langer in spanning houden! De DutBle SummerBox bevat in totaal 6 hele leuke items.

LOLLIPOP THE BRAND SUNGLASSES | € 33,50 
Fashionable, 100% diva en een echte summer musthave. Ik kende Lollipop the brand nog niet maar wauw, ik ben onder de indruk hoor. Met deze fashionable eye-catcher mag je gezien worden. De zonnebril is all black en past daardoor bij elke outfit. Love it!

MAE.S FASHIONABLE CASE | € 9,95 
Holographic it is! Zo’n klein en compact tasje als deze komt bij iedereen wel van pas. Ik kan nooit genoeg van dit soort tasjes hebben. Je kunt er van alles in opbergen. Zó handig! Deze ga ik meteen in gebruik nemen. Heel blij mee!

UOGA UOGA LIP CHEEK BALM | € 14,95 
Leuk, een make-up product! Deze lip & cheek balm van Uoga Uoga bevat argan-. jojoba- en frambooszaad oliën. Deze ingrediënten verzorgen en verzachten. Daarnaast zorgen de castor en moringa oliën en natuurlijke wax ervoor dat je lippen en wangen voldoende bescherming krijgen tegen invloeden van buiten af. Denk aan de wind, de kou maar ook de warmte en zon. Dit is dus een heel fijn product om in huis te hebben.

SWIM ESSENTIALS INFLATABLE CUP HOLDER | € 2,95 
YES BABES! Deze opblaasbare, rosé gouden flamingo drankhouder is echt waanzinnig leuk. Een hele leuke toevoeging aan de box en een musthave voor in het zwembad of op het strand. Een hele leuke bijkomstigheid is de winactie die aan dit item gekoppeld is. Als er namelijk een goudkleurige flamingo in jouw box zit heb je een grote opblaasbare flamingo gewonnen. Helaas ben ik niet de gelukkige maar wie weet ben jij dat wel!

SOVAIN COSMETICS MATTE LIPSTICK | € 14,95 
Volgens mij gaat dit mijn nieuwe favoriete lipstick worden! Ik hou van lipsticks en al helemaal van matte lipsticks. De matte lipsticks van Sovain Cosmetics zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De prachtige nude kleur die ik heb mogen ontvangen is helemaal Shannon. Love it! De formule van de lipsticks is creamy, droogt je lippen niet uit en blijft urenlang zitten. YES, YES, YESSSS!

NEMI BRACELET | € 29,95 
Nog steeds vind ik het ontzettend bizar dat ik dit armbandje in de DutBle SummerBox mocht ontvangen. Ik had namelijk een dag voordat ik de DutBle box ontving exact hetzelfde armbandje gespot tijdens het shoppen en wilde hem graag meenemen maar twijfelde. Wanneer ik twijfel denk ik er altijd nog even over na en als ik hem dan aan het eind van de dag nog graag wil dan koop ik hem. Ik wilde hem ontzettend graag maar was hem dus helemaal vergeten. Ik baalde ontzettend! De volgende dag ontving ik de DutBle box. Je kunt je vast wel voorstellen hoe blij ik wel niet ben met dit armbandje. HAPPY ME!

Snappen jullie nu waarom ik zó enthousiast ben over de DutBle box? Dit is toch fantastisch? Jij kunt ook deze geweldige DutBle box ontvangen. Via onderstaande link ga je direct naar de webshop en haal je jouw eerste DutBle box extra voordelig op. Waar wacht je nog op?

IK WIL DE DUTBLE BOX ONTVANGEN!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories