UNBOXING DUTBLE BOX

21/05/19

Als je mij ergens heel gelukkig mee maakt dan zijn dat verrassingsboxen. Regelmatig verschijnen er verrassingsboxen op mijn blog waaronder ook vandaag. Onlangs ontdekte ik een verrassingsbox die voor mij nog onbekend was. De DutBle box! And guess what.. ik heb mocht me ze samenwerken. Are you ready for a new unboxing?

 

DE DUTBLE BOX
DutBle is een afkorting van Dutch Blend. Ik had echt géén idee hoe ik de naam DutBle uit moest spreken. Waarschijnlijk herkennen jullie dit probleem nu ook! Je spreekt DutBle uit als double. Alleen de naam vind ik al uniek. DutBle is een nieuw, wereldwijd platform waarbij leden (ook wel blenders genoemd) met elkaar kunnen connecten. Maar ook shoppen of eigen items aanbieden via de ingebouwde marketplace. Hoe leuk is dat? Het is dus eigenlijk gewoon the place to be. Als premium blender van DutBle ontvang je om de 3 maanden de DutBle box. Ieder kwartaal is het weer een feestje met de nieuwe DutBle box. Je ontvangt als premium blender niet alleen ieder kwartaal de DutBle box, je kunt ook punten sparen waarmee je later gratis kunt shoppen in de premium only webshop.

Wat ik zó leuk vind aan dit soort boxen is dat het altijd weer een verrassing is wat er in de box zit. Dat is toch geweldig? Wie is er nou niet dol op verrassingen? Je kunt er bij DutBle in ieder geval vanuit gaan dat je meer krijgt dan dat je er daadwerkelijk voor betaalt. Dit is trouwens ook de goedkoopste verrassingsbox die ik óóit heb ontvangen. De box kost slechts € 8,95 en heeft een minimale waarde van minstens € 100. Ongelofelijk!

Als premium blender krijg je de eerste box gratis als welkomstcadeau. Je betaalt dan alleen € 5 verzendkosten. Omdat dit een gratis editie is van de box is hij wel iets kleiner dan de reguliere boxen. Maar dat is natuurlijk ook begrijpelijk! De reguliere boxen bevatten 6-8 items. Merken die o.a. al in de DutBle box hebben gezeten zijn: Catrice, Perditi, MAE.S en Miqura. Enjoy the happiness!

WHAT´S INSIDE?
Zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Begrijpelijk hoor! Ik kon ook niet meer wachten toen ik hem eenmaal in mijn handen had.

MAE.S SCRUNCHIE | € 12,95
Scrunchies doen het altijd goed bij mij. Dat er een scrunchie in de DutBle box zit vind ik dan ook fantastisch. Daarnaast vind ik het ook een hele goede toevoeging want volgens mij maak je heel veel meiden/vrouwen blij met dit item. De scrunchie is velvet en beige van kleur. I love it! Helemaal Shannon!

PERDITI JEWELRY | € 32 – € 48
Oeh, sieraden van Perditi! Persoonlijk vind ik Perditi een heel leuk merk. Dat er sieraden in de box zitten vind ik een gewaagde toevoeging aangezien niet iedereen dezelfde smaak heeft op dit gebied. Maar ik vind de keuze om sieraden aan de box toe te voegen wel ontzettend leuk. Alleen om deze rede zou ik de DutBle box al bestellen. In de DutBle box die ik mocht ontvangen kreeg ik prachtige, minimalistische, zilverkleurige oorbellen. Gelukkig zijn deze ook echt helemaal mijn smaak! Daarnaast hebben ze een vrij uniek design wat ik heel leuk vind. In mijn geval kreeg ik deze oorbelletjes maar het kan ook zijn dat je in plaats van deze oorbelletjes een ander sieraad van Perditi krijgt. De prijs van het sieraad ligt tussen de € 32 – € 48.

PERDITI RING | € 68
WOW! Hoe minimalistisch de vorige oorbelletjes waren, hoe NIET minimalistisch dit sieraad is. Maar my, oh my wat is hij gaaf! Deze eye catcher van Perditi is opvallend en mag gezien worden. De panter(print) trend is een lang aanhoudende trend en ik vind deze trend te gek. Wel tot op zekere hoogte maar deze ring.. wauw! Ik heb er gewoon geen woorden voor maar leuk vind ik hem zeker! Good job DutBle!

CHLOÉ PARFUM SAMPLE
Hello musthave for in every small bag! Herkenbaar? Een té kleine schoudertas waar net niks in past? Deze sample van Chloé past altijd!

+ EXTRA GOODIES
Naast bovenstaande items zaten er in mijn DutBle box ook nog oorbelletjes. Zilverkleurige ringetjes! Super mooi! Ik ben echt fan van zilverkleurige sieraden en oorringetjes zijn altijd een goed idee. Blij mee!

CONCLUSIE
Oké conclusie.. ik ben SUPER ENTHOUSIAST over de DutBle box! De inhoud is leuk, de box is betaalbaar, je vind leuke merken in de box terug, de items zijn mooi verpakt en de box zelf ziet er ook gelikt uit. Al vanaf het moment van de bezorging is het een feestje. Wanneer je de DutBle box opent is het alsof er 10 party poppers worden afgeschoten. Het gevoel wat deze box je geeft is 100% happiness. Dit moet je gewoon een keer ervaren. The DutBle feeling is A-MAAA-ZING!

Wil jij de DutBle ook bestellen. Super leuk! Ik zou er zelf ook nóg wel 10 willen bestellen. Je kunt via de link hieronder gemakkelijk een DutBle box bestellen. Have fun shopping girls!

I WANT THE DUTBLE BOX!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “UNBOXING DUTBLE BOX”

  1. Emile schreef:

    Echt een cadeautje en spannend om zo’n box uit te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories