Unboxing Dix Blue

20/08/15

1 dix

Vandaag heb ik een kleine unboxing voor jullie. Deze keer is het een leuk pakketje van Dix Blue. Benieuwd naar wat ik heb ontvangen? Je vind het in dit artikel.

2 dix

Ik kreeg het pakketje in een envelop binnen. In de envelop zaten vier kleine pakketjes. Bij twee pakketjes kon ik direct zien wat er in zat want die zaten in een doorzichtig zakje. Het eerste wat mij opviel was de blend sponge. Bij het sponsje zat een gebruiksaanwijzing. Handig voor de mensen die voor het eerst kennismaken met dit sponsje.

3 dix

Dit sponsje komt altijd wel van pas. Het formaat van het sponsje is wat kleiner dan normaal maar dit maakt het aanbrengen op de plekjes rondom de neus en ogen een stuk makkelijker! Dit sponsje is verkrijgbaar in de webshop van Dix Blue voor slechts € 2,50.

4 dix

Welk item ik daarna uitpakte was dit subtiele gouden kettinkje met daar aan een klein hartje.

5 dix

Persoonlijk draag ik bijna nooit gouden sieraden maar ik vind het zeker een heel leuk kettinkje! Oh en een leuk feitje.. dit kettinkje ontvang je nu tijdelijk gratis bij je bestelling.

6 dix

De andere twee items waren ingepakt waardoor ik niet direct kon zien wat er in zat. Ik was erg nieuwsgierig en ik kon niet wachten om het eerste ingepakte item uit te pakken. Ik begon met dit ontzettend leuke zakje. Wat een originele manier van inpakken! Heel leuk gedaan!

7 dix

Ik maakte het zakje open en in het zakje vond ik een paar oorbellen. Helaas zijn deze oorbellen totaal niet mijn smaak maar ik kan er zeker iemand anders blij mee maken!

8 dix

Het laatste pakketje wat ik uitpakte was het pakketje waar ik het meest benieuwd naar was. Wederom was ook dit pakketje ontzettend leuk verpakt!

9 dix

Toen ik hem openmaakte zat er nog een extra papiertje om het item. Misschien kunnen jullie al wel een beetje raden wat er in dit pakketje zit.

10 dixblue

In het pakketje zat dit ontzettend leuke feather blue telefoonhoesje voor de Iphone 6. Het is een hardcase hoesje die te bestellen is in de webshop van Dix Blue voor slechts € 5,95.

11 dixblue

Dix Blue, bedankt voor alles wat ik heb mogen ontvangen. Alleen de oorbellen zijn niet helemaal mijn smaak maar dan kan ik wellicht iemand anders blij mee maken. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Unboxing Dix Blue”

  1. Kaylee Roxanne schreef:

    Wat een leuk pakketje! Vooral dat hoesje is prachtig, mooi die details.

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel voor je leuke reactie, het is inderdaad een leuk pakketje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories