UNBOXING | Blippo.com

30/12/15

Al weer een tijdje terug heb ik een pakketje ontvangen van de webshop Blippo.com. In dat pakketje zaten een aantal leuke items die ik in dit artikel met jullie ga delen.

Blippo.com is een Japanse kawaii shop waar je terecht kunt voor Japans snoep, kawaii gifts  en andere leuke Japanse accessoires. Vooral het Japanse snoep leek mij heel erg leuk om een keer te proberen.

In het pakketje wat ik heb ontvangen zaten in totaal vier producten. Het eerste wat ik in het pakketje tegen kwam was de Dipped Strawberry Charm. Een ontzettend zacht (schuim) aardbeitje die je bijvoorbeeld aan je tas of telefoon kunt vast maken.

De prijs van de Dipped Strawberry Charm  is € 1,60 € 2,28.
Verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

1 blippo

Het tweede product wat ik uit het pakketje haalde was de Squishy Doughnut Mirror Charm. Een handig zak spiegeltje die van hetzelfde materiaal gemaakt is als het aardbeitje en die er ook nog eens erg leuk uit ziet.

De prijs van de Squishy Doughnut Mirror Charm is € 2,17 € 3,11.

2 blippo

Het derde product is het Chima Chima Friends – Alpaca and sheep stickervelletje. Een stickervelletje met kleine maar wel mega leuke stickertjes. Zelf heb ik de tijd van het stickertjes plakken wel een beetje achter de rug maar ik vind ze toch ontzettend leuk en wellicht kan ik er iemand anders blij mee maken.

De prijs van het Chima Chima Friends – Alpaca and sheep stickervelletje is € 1,02 € 1,46

3 blippo

Tot slot het product waar ik het méést enthousiast over ben. De Kracie Neruneru Bubble Jelly DIY Candy Set. Dit is een DIY snoep setje waarmee je een foam/jelly toetje kunt maken. Wat ik erg handig vind is dat de webshop bij alle snoep setjes een video heeft geplaatst met daarin de instructies. Op de verpakking staat alles namelijk in het Japans en daar kan ik niks van maken helaas!  Het leek mij wel een leuk idee om deze video ook in dit artikel te plaatsen zodat jullie een beter idee krijgen van dit snoep setje.

Toen ik eenmaal de foto’s van het DIY snoep setje gemaakt had kon ik niet wachten om het uit te proberen. Ik vind het erg leuk om te doen maar ik vond het niet lekker. Het ‘toetje’ was echt MEGA zoet. Een beetje té zoet eigenlijk!

De prijs van de Bubble Jelly DIY Candy Set is € 2,24 € 3,20.

4 blippo

Het leukste product van de vier producten vond ik het DIY snoep setje. Ik heb altijd al een keer zo’n snoep setje willen proberen en dat heb ik nu kunnen doen! Erg leuk maar wel erg zoet!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “UNBOXING | Blippo.com”

 1. Eva schreef:

  Wat een leuke unboxing!

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel Eva!

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Deze post meteen maar even gesaved. Ik bestel wel eens via eBay apart snoep van ver over de wereld, maar dit is misschien net zo makkelijk.

 4. shannblogt schreef:

  Hi Bianca, bedankt voor je leuke reactie! Ja, je zou inderdaad eens in de webshop rond moeten neuzen. Ze hebben echt heel veel! 🙂

 5. Manon schreef:

  Super cute ^^

 6. shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor je reactie Manon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories