TWEE NIEUWE FAVORIETEN OP HET GEBIED VAN HAARVERZORGING | KEUNE

13/07/19

De zomer, de tijd van het jaar waar iedereen stiekem het hele jaar naar uitkijkt. Ons haar heeft het alleen zwaar te verduren. Uv-stralen, zout, zand, wind en chloor in het water kunnen het haar dof maken, uitdrogen en de kleur aantasten. Het is daarom belangrijk om je haar daar tegen te beschermen en het extra goed te verzorgen. Ik heb een tijdje terug twee producten van Keune ontvangen die mij daar een handje bij gaan helpen. Benieuwd? Lees dan verder.

Dat Keune een fantastisch merk is op het gebied van haarverzorging dat weten we inmiddels allemaal. Toch? Ook ik ben erg onder de indruk van het merk en ik ben enorm enthousiast over alle producten die ik tot nu toe geprobeerd heb. Geloof me, dat zijn er nogal wat! Onlangs heb ik twee nieuwe producten van Keune mogen ontvangen. De Keune Care Color Brillianz Conditioning Spray en de Keune Style Smooth Hymidity Shield Finishing Spray.

KEUNE CARE COLOR BRILLIANZ CONDITIONING SPRAY | € 18,20 (200 ml)
Deze verzorgende, leave-in spray is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het Color Sealing Complex zorgt voor maximale kleurbescherming en beschermt het haar tegelijkertijd tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Intensief verzorgende ingrediënten maken je lokken zacht en glanzend.

Ik ben dol op leave-in conditioner sprays. Wat ik er zelf zo fijn aan vind is de ontwarrende en extra verzorgende werking. Deze leave-in conditioner spray is daarnaast ook erg eenvoudig in gebruik. Even sprayen op handdoekdroog haar, het haar stylen of aan de lucht laten drogen en klaar. Wat ook een hele fijne bijkomstigheid is is de aangename geur. Als je de spray in je haar sprayt na het douchen heb je het idee dat je haren net door een kapper zijn gewassen. Echt onwijs lekker!

KEUNE STYLE SMOOTH HUMIDITY SHIELD FINISHING SPRAY | € 17,95 (200 ml)
Een super lichte finishing spray die het haar 24 uur lang beschermt tegen luchtvochtigheid. Houdt sluik geföhnd haar, schitterend gestyled krullend en golvend haar de hele dag mooi. Heeft een UV-filter. Hold 1 & Shine 3.

Wat ik zo fijn vind aan deze finishing spray is de UV-filter. Dat komt zó goed van pas. Vooral in deze periode van het jaar. De lichte, luchtige formule vind ik ook erg prettig. De spray geeft het haar een mooie glans, laat het haar stralen als nooit te voren zonder het te verzwaren. Helemaal fantastisch toch? Ook dit product ruikt ontzettend lekker. Toppertje!

I love the products! Ik ben oprecht zo enthousiast en tevreden over deze producten. Can’t get enough of it! Keune is én blijft voor mij gewoon een fantastisch merk. Dit zullen vast en zeker ook niet de laatste producten zijn die ik van dit merk zal proberen. Good job Keune!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “TWEE NIEUWE FAVORIETEN OP HET GEBIED VAN HAARVERZORGING | KEUNE”

  1. Emile schreef:

    Ik ben zelf ook dol op Keune producten.

  2. Shannblogt schreef:

    Keune is echt een toppertje onder haarverzorgingsproducten! Love it too 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories