TURN UP THE VOLUME PLEASE!

28/10/18

Ondanks dat ik een fanatieke oordopjes drager ben vind ik het ook wel eens lekker om mezelf af te zonderen met een fijne koptelefoon. Heerlijk! Dit doe ik tegenwoordig samen met mijn allernieuwste aanwinst. De REMAX Bluetooth 4.1 Over-ear Hi-Fi Koptelefoon. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe gadget en ik wil jullie er ook graag kennis mee laten maken.

Oordopjes zijn voor mij een must voor on the go. Ze zijn klein en compact en daarom ideaal om mee te nemen. Een koptelefoon daarin tegen vind ik heerlijk om thuis te gebruiken. De kwaliteit en goede specificaties vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook wel een beetje belangrijk dat de koptelefoon er leuk uit ziet. Hij is tenslotte meer in het zicht dan oordopjes.

REMAX – 4.1. Over-ear Hi-Fi koptelefoon (bruin) | € 94,00
Deze bluetooth koptelefoon van REMAX heeft een uitstekende geluidskwaliteit en is voorzien van een ergonomisch design. Ik vind de koptelefoon er ontzettend leuk uitzien. De kleuren en vormen passen erg goed bij elkaar (en bij mijn haarkleur.) Ja serieus, daar heb ik opgelet ja. Because I’m a girl!

Oké nu is het tijd voor wat inhoudelijke specificaties. Want ook die zijn niet geheel onbelangrijk. De koptelefoon beschikt over een 4.1 bluetooth versie, weegt 213,8 gram, heeft een bereik van 10 meter, heeft een muziek/gesprekstijd van 8 uur en een stand-by tijd van 384 uur. De koptelefoon heeft een batterij capaciteit van 400 mAh. Bij de koptelefoon krijg je een duidelijke handleiding, een audiokabel, een oplaadkabel en een opbergtas. Say what! Hoe handig is dat? Daarnaast is de koptelefoon spatwaterdicht, heeft de koptelefoon een gevoeligheid van 96 dB en een stereo geluidsweergave. Hartstikke blij mee!

Wat ik ontzettend fijn vind is dat het een draadloze koptelefoon is. THANK GOD! Een snoer of kabel die in de war is geraakt is ZO frustrerend. Waarschijnlijk kan jij je hier ook wel in vinden. Oh en wat ook wel leuk is om te weten is dat de koptelefoon verstelbaar is en in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar is. Namelijk wit, zwart en bruin.

Ik ben héél blij met mijn nieuwe gadget. Nu ben ik benieuwd: Gebruiken jullie oordopjes of een koptelefoon? Ik vanaf vandaag dus beide! Ben jij nou ook nog opzoek naar een draadloze headset of naar bijvoorbeeld wireless earbuds? Neem dan zeker een kijkje in de webshop.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin?

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “TURN UP THE VOLUME PLEASE!”

 1. Emile schreef:

  Af en toe is het zo heerlijk om je eigen af te zonderen van geluiden en prikkels van “buitenaf” en dan heerlijk naar je favoriete muziek te luisteren.

 2. Shannblogt schreef:

  Ja inderdaad Emile! ❤️

 3. Nina schreef:

  Van dit merk heb ik nog nooit gehoord. Maar wat een gave koptelefoon en ideaal dat hij draadloos is.

 4. Shannblogt schreef:

  Ja, dat de koptelefoon draadloos is vind ik een hele prettige eigenschap! Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories