TRIND | Welcome to Miami (voorjaar/zomer collectie 2018)

13/05/18

YAAAASS! Wat hou ik toch van deze periode van het jaar. Het voorjaar en de zomer heerlijk! Het is de tijd van de voorjaar/zomer collecties. Ook Trind komt weer met een fantastische voorjaar/zomer collectie. Benieuwd? Je leest er alles over in de artikel.

Ik vind het super leuk om in het voorjaar en in de zomer mijn nagels te voorzien van vrolijke frisse kleurtjes. De voorjaar/zomer collectie van Trind maakt dit zeker mogelijk.

Trind – Welcome to Miami collectie
De Welcome to Miami collectie bestaat uit 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. De vrolijke, kleurrijke collectie bevat een prachtige zalmroze, een heldere koraal, een klassieke fuchsia, een zachte lila, een vrolijke turquoise en een levendige blauwe kleur. Trind neemt je mee op reis naar Miami en laat je genieten van de zon, de zee en het strand!

De nagellakken uit de voorjaar/zomer collectie geven de nagels niet alleen een mooie dekkende kleur maar versterken en verzorgen de nagels ook optimaal. Gebruik de nagellakken in combinatie met de andere nagelverzorgingsproducten van Trind voor het beste resultaat.

CC246 Sonny Crockett
Sonny Crockett is één van de sterren uit de populaire serie Miami Vice. Sonny heeft een voorliefde voor pastelkleurige oufits. Sonny Crockett is een zachte, erg draagbare tint. Een neutrale tint met een modieuze uistraling.

CC247 Let’s Conga!
De perfecte fuchsia tint uit de collectie. Het is de perfecte combinatie tussen roze en rood. De kleur is flatterend voor alle leeftijden en huidtinten. Ben jij klaar voor de Conga?

CC248 Coral Crazy
Een prachtige koraal tint. De kleur straalt jeugdige verfijning uit en complimeert je zongebruinde huid als geen ander. Onmisbaar voor het voorjaar en de zomer.

CC249 Oh flamingo!
Moeiteloos te dragen van het voorjaar tot de zomer en misschien nog wel langer. De kleur is fun en flirty en doet denken aan de statige flamingo’s die je in Miami vindt.

CC250 South Beach
South Beach is een opvallende, gewaagde turquoise kleur die vrolijk en super draagbaar is. Ook een erg leuke kleur voor op je teennagels.

CC251 Ocean Drive
Ocean Drive is the place to be in Miami. Deze levendige blauwe tint is zo helder als de lucht op een zomerse dag in Ocean Drive en zo blauw als de Atlantische Oceaan aan de kust van Miami. Met deze kleur val je zeker op!

Persoonlijk vind ik de kleuren uit de collectie echt prachtig. South Beach en Ocean Drive zijn mijn minst favoriete kleuren. Ik ben gewoon niet zo dol op turquiose en blauw. Mijn favoriete kleur uit deze collectie is zonder twijfel Oh Flamingo. Ik ben echt dol op zulke kleuren. Zodra het huidige kleurtje van mijn nagels is verdwenen gaat dit kleurtje er zeker weten op!

De nieuwe collectie van Trind is verkrijgbaar bij alle Trind verkooppunten (o.a. Etos.) De adviesprijs van de nagellak is € 10,15 per stuk.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “TRIND | Welcome to Miami (voorjaar/zomer collectie 2018)”

  1. Ik ken het merk niet maar de lakjes zien er alvast heel mooi uit! Wat een leuke kleurtjes!

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Laurien! 🙂 Ik vind de kleurtjes ook prachtig!

  3. Emile schreef:

    Wauw, ik vind de kleurtjes allemaal mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories