TRIND | BOHO VIBES VOORJAAR/ZOMER COLLECTIE 2017

12/04/17

Als ik ergens blij van wordt zijn het lente- en zomercollecties. Vorige week heb ik de kleurrijke BoHo Vibes collectie ontvangen van TRIND. Dit is de voorjaar/zomercollectie van 2017. Een collectie die bestaat uit 6 prachtige kleuren nagellak.

De BoHo Vibes collectie van TRIND bestaat uit 6 totaal verschillende kleuren. Er zit voor iedereen wel een leuk kleurtje tussen. In de collectie zit een lichte, zacht roze kleur, een mint groene kleur, een opvallende fuchsia kleur, een stoere blauwe kleur, een zonnige gele/oranje kleur en niet te vergeten een klassiek rode kleur.

Naast dat de nagellakken van TRIND je nagels een leuk kleurtje geven verzorgen en versterken ze je nagels ook optimaal. Voor het beste resultaat kun je de nagellakken gebruiken in combinatie met andere nagelverzorgingsproducten van TRIND.

LAS DALIAS 
Deze lichte, zacht roze kleur is mijn favoriete kleur van de 6. Dit kleurtje staat erg mooi bij een gebruinde huid. Deze nagellak is vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza. Ik ben verliefd!

ES VEDRA
Es Vedra is een lichte, mintgroene kleur. Ik ben dol op deze kleur. Dit kleurtje is perfect voor de lente en zomer. Deze nagellak is vernoemd naar het groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza. Deze kleur ga ik veel dragen. Dat weet ik zeker!

HAPPY HIPPIE 
Fuchsia it is! Happy Hippie is mega opvallend en dé ultieme kleur voor de zomer. Roze is altijd goed! Ook deze kleur vind ik erg leuk.

BALEARIC BLUE 
Dit is de donkerste kleur uit de BoHo Vibes collectie en ook mijn minst favoriete kleur. Ik ben geen liefhebber van de kleur blauw. Daarnaast vind ik deze kleur meer geschikt voor de herfst en de winter. Toen ik deze nagellak van mijn nagels haalde bleven mijn nagels blauw. Zelfs na meerdere malen flink boenen. Super jammer!

SUNSET ASHRAM 
Sunset Ashram is een klassiek rode kleur die je gewoon moet hebben als je graag nagellak draagt. Dit kleurtje kan het hele jaar door. Leuk!

SUMMER OF LOVE
Dit kleurtje vind ik echt fantastisch. TRIND omschrijft deze kleur als diep geel maar zelf vind ik het meer oranje. Deze kleur doet me denken aan mandarijntjes en sinaasappels. Dit kleurtje is lekker opvallend en staat wederom weer perfect bij een gebruinde huid. Deze kleur is ook zeker één van mijn favoriete kleuren uit de BoHo Vibes collectie.

Alle kleuren uit de BoHo Vibes collectie dekken volledig in twee lagen. De nagellakjes drogen vrij snel. Ook bij de tweede laag. Daarnaast gaat het aanbrengen ontzettend makkelijk door het brede kwastje.

Ik ben erg enthousiast over de BoHo Vibes collectie van TRIND. Mijn favoriete kleur is Las Dalias en mijn minst favoriete kleur is Balearic Blue. De BoHo Vibes collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Trind voor € 10,15 per stuk.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “TRIND | BOHO VIBES VOORJAAR/ZOMER COLLECTIE 2017”

 1. Kim schreef:

  Wat een prachtige kleuren! Lekker vrolijk voor de lente en zomer!

 2. Lucy schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s. Mijn favoriete kleur is ook de Las Dalias maar Happy Hippie vind ik ook mooi.

 3. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Lucy. Happy Hippie is ook leuk!

 4. Shannblogt schreef:

  Het zijn inderdaad prachtige kleurtjes. Bedankt voor je leuke reactie Kim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories