Touchscreen gloves & A phonecase by TelecomTelecom

22/11/15

0 telecomtelecom

Al weer een tijdje ben ik vaste blogger bij TelecomTelecom. Ook deze maand heb ik weer twee leuke producten mogen ontvangen namelijk een paar touchscreen handschoenen en een ontzettend leuk telefoonhoesje!

1 telecomtelecom

Laat ik beginnen met het product wat goed van pas zal komen de aankomende tijd. De touchscreen handschoenen! De touchscreen handschoenen die ik heb mogen ontvangen zijn van het merk Mobiparts. Ik heb ze besteld in maat M omdat ik vrij kleine handen heb en ze zitten precies goed!

2 telecomtelecom

Met de touchscreen handschoenen van Mobiparts is het bedienen van je toestel een eitje. De touchscreen handschoenen hebben een 10-vinger functionaliteit. Deze functie maakt het mogelijk om elke beweging over de display van je toestel te kunnen maken. Doordat de handschoenen zijn gemaakt van een fijne stretch stof beschikken ze over een uitstekende pasvorm. Ik ben erg tevreden over de handschoenen. Ze zitten perfect en werken ontzettend goed!

De handschoenen zijn te bestellen in het grijs of zwart en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
De prijs van de touchscreen handschoenen van Mobiparts is € 15,00.

4 telecomtelecom

Het andere product wat eigenlijk ten alle tijden van pas komt is een telefoonhoesje. In mijn eerste artikel (in samenwerking met TelecomTelecom) heb ik twee telefoonhoesjes mogen ontvangen. Een bookcover en een siliconen case van het merk Casetastic. Omdat dit hoesje mij zo goed is bevallen heb ik er nog één uitgekozen.

6 telecomtelecom

Waarom ik zo enthousiast ben over de telefoonhoesjes van Casetastic? Heel simpel! De hoesjes zijn ontzettend stevig en toch flexibel, zorgen voor een optimale bescherming en zijn voorzien van handige uitsparingen waardoor je de functieknoppen makkelijk kunt blijven gebruiken. De hoesjes van Casetastic hebben de meest unieke designs die ontworpen zijn door lokale en internationale ontwerpers. En ik moet toegeven dat ik naast de kwaliteit ook het ontwerp van een hoesje wel erg belangrijk vind!

Het Casetastic hoesje wat ik heb uitgekozen is de Casetastic softcover – Floral Mandala (iPhone 6.)
De prijs van de Casetastic softcover is € 24,95.

5 telecomtelecom

Net als de vorige keer ben ik ook dit keer weer enthousiast! Ik ben erg tevreden over de producten die ik heb mogen ontvangen. Als jij nou net als ik gek ben op telefoon gadgets en accessoires raad ik je echt aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van TelecomTelecom.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Touchscreen gloves & A phonecase by TelecomTelecom”

 1. Eva schreef:

  Awh ben zo verliefd op het telefoonhoesje!

 2. shannblogt schreef:

  De hoesjes van Casetastic zijn echt aanraders! Ik heb nu zelf een stuk of 15 telefoonhoesjes (OEPS!) maar die van Casetastic zijn echt het beste. Ze zijn super stevig, dun en beschermen je telefoon optimaal! 🙂

 3. Melissa schreef:

  Wauwww…wat een mooi hoesje.

 4. shannblogt schreef:

  Dat vind ik nou ook Melissa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories