Tonymoly | Bbo Bbo lip balm

26/02/18

Brrrrrr, wat is het koud! Vooral tijdens deze koude dagen hebben mijn lippen het niet makkelijk. Ze voelen droog en trekkerig aan en zijn voorzien van velletjes. Verschrikkelijk! De oplossing? Smeren, smeren, smeren!

Een tijdje terug heb ik toevallig een hele fijne lip balm mogen ontvangen die op dit moment erg goed van pas komt. De Tonymoly Bbo Bbo lip balm. Ik ken het merk Tonymoly al een tijdje maar deze lip balm kende ik nog niet. Maar ik kan alvast verklappen dat ik héél blij ben dat ik hem heb mogen ontvangen.

Tonymoly | Bbo Bbo lip balm (blueberry) 
De Tonymoly Bbo Bbo lip balm is verkrijgbaar in twee varianten. Honey en blueberry. Ik heb de variant blueberry en ik vind de geur fantastisch. Niet te zoet maar wel aanwezig. Heerlijk! De Tonymoly lip balm helpt tegen droge lippen, werkt antioxiderend en revitaliserend en heeft zelfs een anti-aging effect. De kleurloze, snel smeltende textuur van de Tonymoly lip balm zorgt voor vollere, gehydrateerde lippen met een gezonde en subtiele glans. Helemaal perfect.

Ik ben erg te spreken over de lip balm. De lip balm smeert fijn, ruikt lekker, maakt je lippen zijdezacht en niet te vergeten, vrij van velletjes! Daarnaast vind ik ook de verpakking erg leuk. Ook voor wat jongere meiden. Hoe leuk is het om zo’n eye catcher in je tas te hebben? Aanrader!

De Tonymoly Bbo Bbo lip balms zijn o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories