TIP: Online de leukste cadeautjes shoppen!

24/07/17

Eergisteren was mijn vader jarig. Wat ik hem cadeau heb gegeven? Een nieuwe barbecue! Daarnaast vind ik het altijd erg leuk om er wat kleinere cadeautjes bij te geven. Vandaag vertel ik jullie in welke webshop je de origineelste cadeautjes kunt scoren. Op de foto hierboven kun je zien wat ik in de webshop scoorde.

Ik vind het vooral voor mijn vader altijd erg lastig om een leuk cadeau te vinden. Nu is hij gek op barbecueën en riep hij laatst dat hij graag een nieuwe barbecue wilde hebben. Dit was voor mij een duidelijke hint en dus besloot ik hem te verrassen met een barbecue. Naast dat cadeau vond ik nog twee andere cadeautjes die hij wederom erg leuk vond. Deze twee cadeaus heb ik van de webshop Ditverzienjeniet.nl.

Ditverzinjeniet.nl
‘Op Ditverzinjeniet.nl vind je de meest originele cadeaus en gadgets voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag of natuurlijk gewoon voor jezelf.’

XD Design Vogelvoederhuisje ‘Hoot’
Mijn vader is gek op vogels. We hebben een grote volière in de tuin met verschillende kleine vogels en daarnaast vinden we het ook leuk om in de winter de vogels te verwennen met pinda’s, nootjes en vogelvoer. Dus dit cadeautje kwam erg goed van pas. Het vogelvoederhuisje heeft een ontzettend leuk design. De deksel van het huisje kun je aan de bovenkant openen en hier kun je vervolgens het vogelvoer in doen wat dan onderin het huisje komt te liggen. Mijn vader is super blij met dit cadeau.
Volgens mij is het huisje ‘Hoot’ niet meer verkrijgbaar in de webshop. Het XD Design vogelvoederhuisje in het model ‘Tweet’ is nog wel verkrijgbaar. De prijs van vogelvoederhuisje ‘Tweet’ is € 24,95.

Kikkerland Flexibele smartphonehouder – € 14,95
Wij vinden het erg leuk om af en toe lekker te roadtrippen door Nederland. Hierbij gebruiken wij meestal wel een mobiele telefoon met Google Maps om te zien waar we rijden maar ook om te kijken waar we heen willen rijden. Deze flexibele smartphonehouder is ideaal om te gebruiken tijdens onze reisjes door Nederland. Je kunt hem door middel van de stevige klem overal aan vast maken. Tussen de andere klem kun je gemakkelijk een smartphone bevestigen. De smartphonehouder kan 360 graden draaien, de hals is te buigen en je kunt hem op een oppervlakte tot 3 cm dik vastklemmen. Hij is geschikt voor alle smartphones tot 10 cm breed. Ook dit vond mijn vader weer een erg geslaagd cadeau.

Nu zijn mijn cadeautjes afgestemd op wat mijn vader leuk vind. Maar bij Ditverzinjeniet.nl vind je echt voor ieder wat wils. Dus mocht jij nog een leuk cadeau zoeken dan raad ik zeker aan om een kijkje te nemen in de webshop!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Dit kun je doen door op de zwarte Bloglovin knop te drukken.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “TIP: Online de leukste cadeautjes shoppen!”

  1. thebeautyblognl schreef:

    Wat een super leuke tip! Ik ga er zeker eens kijken!

  2. Shannblogt schreef:

    Ah leuk! Zeker doen. Het is echt de moeite waard. Bedankt voor je leuke reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories