Time to relax with Cote D’Azur Glitter | Olivos Soap

28/02/16

000 olivos

Een zeep gemaakt van natuurlijke oliën, gecombineerd met een heerlijke geur, gestoken in een mooi jasje. Ik stel jullie graag voor aan de Cote D’Azur Glitter zeep van Olivos Soap.

01 olivos

Olivos Soap is een webshop die 100% natuurlijke zepen verkoopt die met de hand gemaakt en verpakt worden. Elke zeep is gemaakt op olijfolie basis en wordt voorzien van een fijne, unieke geur gemaakt van natuurlijke oliën en kruiden waardoor je er extra lang van de geur kunt genieten.
Alle zepen in de webshop zijn dierproefvrij!

10 olivos

Olivos Soap heeft op dit moment 3 verschillende productlijnen: Olivos Ottoman, Olivos Perfumes en Olivos Spa. De Cote D’Azur Glitter is een zeep uit Olivos Perfumes lijn. Deze lijn bevat op dit moment 4 verschillende zepen. Cote D’Azur Glitter, Mysterious Atlantis, Spice Route en Mystic Nile.

3 olivos

Al deze zepen zijn totaal verschillend van geur. Cote D’Azur Glitter heeft een verleidelijke, wat zoete geur. Mysterious Atlantis heeft een mysterieuze, frisse geur. Spice Route heeft een sterke, kruidige geur en Mystic Nile heeft een frisse, rustgevende geur die zowel door de man als door de vrouw gewaardeerd wordt. Er is dus voor ieder wat wils!

HET GEBRUIK VAN OLIVOS SOAP ZEPEN
De Olivos Soap zepen zijn te gebruiken zowel in bad als onder de douche. De zepen zijn een prima vervanging voor alle soorten douchegels en badschuim. Daarnaast kun je de zeep zelfs als shampoo gebruiken.

4 olivos

TIP
Het is verstandig om de zeep meerdere keren te gebruiken. Je lichaam zal namelijk even moeten wennen aan het feit dat je een 100% natuurlijke zeep gebruikt. Na 3/4 dagen zal je lichaam er aan gewend zijn.

tips-van-olivos

MIJN MENING OVER COTE D’AZUR GLITTER
Ik vind Cote D’Azur Glitter een heerlijke zeep. Het is een fijn product en de geur is fantastisch! De zeep is rijk schuimend en maakt je huid ongelofelijk zacht. Ik moet toegeven dat ik het wel lastig vond om een keuze te maken. Maar gelukkig kreeg ik een goed advies van de eigenaar van de webshop. Mocht jij dus ook een zeep willen bestellen maar geen idee hebben welke je moet kiezen, vraag het via de chat in de webshop of stuur een e-mailtje naar Olivos Soap!

De prijs van de Cote D’Azur Glitter zeep is € 7,95. 

Wil je meer informatie over Olivos Soap of over de zepen? Neem dan zeker een bezoekje aan de webshop!

5 olivos

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Time to relax with Cote D’Azur Glitter | Olivos Soap”

  1. Eva schreef:

    Wat fijn dat ze een chat hebben en zo ze helpen met de keuze

  2. Emile schreef:

    Dierproefvrij…Toppie!!!! Ziet er goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories