THUIS TANDEN BLEKEN MET LUXURY TEETH WHITENING KIT! (+ kortingscode & winactie)

18/05/19

Hey all! Hands up for white teeth please! Wittere tanden, daar dromen we allemaal van toch? Precies om deze rede heb ik vandaag een interessante review voor jullie. Daarnaast vind je in dit artikel ook een fijne kortingscode en kun je meedoen aan een toffe winactie!

Dat moment wanneer een webshop die helemaal in jouw straatje past je via Instagram vind en je de mogelijkheid geeft om één van hun producten uit te proberen.. I LOVE IT! De webshop Tanden Bleken Thuis vroeg mij of ik één van hun producten uit wilde proberen en uiteraard zei ik daar geen nee tegen! Het product waar direct mijn oog op viel en waar ik meteen nieuwsgierig naar werd is de Luxury Teeth Whitening Kit. Hieronder stel ik jullie voor aan de webshop en vertel ik alles over de Luxury Teeth Whitening Kit.

TANDENBLEKEN-THUIS.NL
‘Jouw tanden bleken? Dat doe je gewoon thuis, met onze veilige en vertrouwde producten. Ga voor wit door jouw tanden te bleken, zonder dat je daarvoor naar de bleekkliniek of een dure tandarts hoeft. De makkelijkste manier om effectief te bleken. En dat zeggen wij niet alleen, dat blijkt bovendien uit alle wetenschappelijke onderzoeken. Het is op korte en lange termijn het meest effectief omdat je gebruik maakt van een bitje op maat. Onder andere Joost Roeters, tandarts en universitair hoofddocent tandheelkunde, is groot voorstander van thuis bleken. Hij legde onder andere in de Volkskrant uit dat tanden bleken onderhoud vraagt. Hierdoor is het belangrijk om daar regelmatig tijd voor te maken. Dit kan tijdens dure behandelingen in een kliniek of bij de tandarts maar thuis is stukken makkelijker en bovendien voordeliger. Tanden bleken? Thuis lukt dat het best met de producten die je online kunt bestellen in onze webshop.’

Naast de Luxury Teeth Whitening Kit die ik mocht ontvangen zijn er in de webshop nog veel meer effectieve producten te vinden. Deze producten zijn stuk voor stuk bewezen effectief, volkomen veilig en voorzien van een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Ik ben helemaal weg van de webshop. Echt een aanrader!

LUXURY TEETH WHITENING KIT | € 29,99 € 59,99
De Luxury Teeth Whitening kit bevat:
• LED bleeklamp met bitje incl. batterijen.
• 6x Bleekgel.
• Teeth Shade Guide (hiermee kun je de kleur van je tanden bijhouden.)
• Instructieflyer (je krijgt een nog uitgebreidere Nederlandse handleiding per e-mail toegestuurd.)

HOE HET WERKT:
• Draai het batterijklepje open van de LED lamp en verwijder het plastic laagje (dit is erop gedaan ter bescherming tijdens de transport.)
• Poets voor gebruik je tanden grondig.
• Vul het bitje met de bleekgel. Focus je vooral op de voorzijde van het bitje. Probeer ongeveer 1,5 ml per sessie te verdelen over het bitje (boven- en onderkant.)
• Mocht je droge lippen of mondhoeken hebben breng dan eventueel wat vaseline aan (deze stap is optioneel.)
• Als de gel verspreid is over de boven- en onderkant kun je het bitje in je mond doen.
• Sluit de lippen goed om het bitje heen, druk de LED lamp aan en geniet vooral van je whitening sessie. Tijdens de sessie kun je gerust even Netflixen of een boek lezen!
• Na 15-25 minuten zit de sessie erop en kun je de LED lamp uitschakelen.
• Haal het bitje uit je mond en spoel hem schoon met lauw warm kraanwater.
• De resultaten van het bleken kun je bijhouden met de Teeth Shade Guide.
• De sessie zit erop. Herhaal dit proces tot je de gewenste kleur bereikt heb. Bleek je tanden tot maximaal 3x per week.

Het is verstandig om na het tanden bleken koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen te vermijden voor een optimaal resultaat. Drink alleen maar water tijdens de eerste 4 uur na het tanden bleken.

DE VOORDELEN: 
• Het tanden bleken is 100% veilig.
• Je tanden kunnen tot maar liefst 10 tinten witter worden.
• Je gebit ziet er frisser en schoner uit.
• De kit is makkelijk in gebruik.
• De producten zijn goedgekeurd door de EU.
• Geen hoge rekening achteraf.
• Geen last van gevoelige tanden door de veilige bleekgel.
• De kit is goed voor 15-20 behandelingen.
• De kit bevat hoogwaardige, professionele bleekgel. Daarnaast bevat de bleekgel uit deze kit 200% meer inhoud dan bij de tandarts.

WAT VIND IK?
Eerst zien, dan geloven! Dat was de eerste gedachte die in mij opkwam. Dat heb ik altijd bij dit soort producten. Gelukkig heb ik de kit zelf mogen proberen, ervaren en nu is het tijd om mijn mening met jullie te delen. Toen ik de kit uitpakte zag het er vrij eenvoudig uit en raad eens? Dat was het ook! Na het doornemen van de handleiding was het voor mij direct helemaal duidelijk. EASY! Het werkt snel, eenvoudig en tijdens het bleken kun je gewoon je ding doen. Super fijn! Die 15-25 minuten zijn daardoor zo voorbij. Het aanbrengen van de bleekgel in het bitje vond ik denk ik het meest lastig. Ik ben daar veel te precies voor. Daarnaast moet je goed opletten waar je de bleekgel aanbrengt. Je moet het op de voorste randen aanbrengen en niet op de rand waar je je tanden op vast klemt. Daar ging het bij mij de eerste keer mis. Op deze manier bleek je alleen het onderste randje van je boven tanden en het bovenste randje van je onder tanden. Dat is dus wel iets om op te letten. De bleekgel heeft een frisse smaak. Heel aangenaam! Het bitje heeft een fijne pasvorm, is niet zwaar en zit daardoor ontzettend comfortabel waardoor je er geen last van hebt. Prima vol te houden! Na het bleken is het bitje eenvoudig te reinigen. Je kunt het resultaat na het bleken eenvoudig bijhouden met het bijgeleverde kleurstaaltje. Ik ben zó enthousiast over deze kit. Wauw! Ik had niet gedacht dat deze kit echt zó goed zou zijn. HAPPY ME!

KORTINGSCODE & WINACTIE
Wil jij ook héél graag de Luxury Teeth Whitening Kit proberen? Of één van de andere effectieve producten uit de webshop? Gebruik dan de kortingscode SHANN20. Met deze kortingscode krijg je namelijk 20% korting op ALLE producten in de webshop. De kortingscode is geldig t/m 26 mei. Wacht dus niet te lang! Via de link hieronder ga je direct naar de shop.

IK WIL WITTERE TANDEN!

Naast deze kortingscode mag ik ook nog een Luxury Teeth Whitening Kit weggeven aan één van jullie? Meedoen? Je vind de winactie op mijn Instagram account: @shannblogtnl. Doe je mee?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories