THIS IS WHAT I MEAN WHEN I TALK ABOUT CANDY! | Jamin

13/05/19

Je hebt gewoon snoepjes en je hebt XXL candy van Jamin. Met XXL bedoel ik ook écht XXL! Hoe leuk is het om dit lekkers cadeau te geven? Of dit nu aan jezelf is of aan iemand anders, in de smaak valt het zeker.

 

Herken je dat gevoel? Dat wanneer je bijvoorbeeld trekt hebt in een paar M&M’s je binnen no-time de zak leeg hebt? Nou geloof me, met de XXL zak Caramel M&M’s is dat probleem verleden tijd! Die zak is zó groot dat je hem gewoon niet in één keer op krijgt! Dit geldt overigens ook voor alle andere XXL candies. Bijvoorbeeld de enorme verpakking Tony’s Chocolonely repen!

Als klein kind was ik altijd al dol op de veel te zoete slangetjes. Heerlijk! Je had ze in een zoete variant, maar ook zure. Jullie weten vast wel welke ik bedoel. Ik kon mijn geluk niet op toen ik een XXL slang vond in de Jamin webshop.

Eerlijk is eerlijk, heel gezond is het niet. Maar af en toe een snoepje dat kan geen kwaad toch? Dat is wat men altijd zegt. Gelukkig wordt er nooit over het formaat van dit ‘snoepje’ gesproken. Knipoog! Het aanbod aan XXL snoep bij Jamin is behoorlijk. Ik denk dat iedereen er wel kan slagen. Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf is het ook heel erg leuk om iets uit het XXL assortiment cadeau te geven. Het is orgineel, lekker en het ziet er fantastisch uit! Wat dacht je bijvoorbeeld van de XXL lolly’s?

Dol op zoet? Of juist een chocolademonster? Bij Jamin vind je het allemaal. Ik was al fan van Jamin maar nu ik de XXL collectie ontdekt heb ben ik nóg enthousiaster geworden. I LOVE IT! Heb je al lekkere trek gekregen? Ga jij nu een kijkje nemen in de webshop? Sla dan vooral de XXL categorie niet over. Ik kan je helaas niet garanderen dat er niets in je winkelwagen terecht komt. Sorry not sorry!

Bon appétit!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “THIS IS WHAT I MEAN WHEN I TALK ABOUT CANDY! | Jamin”

  1. Nina schreef:

    Wow, wat een mega verpakkingen. Jij kan hier voorlopig wel een poosje mee vooruit.

  2. Shannblogt schreef:

    Dat absoluut! Love it! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories