THE WINTER TAG

11/12/16

output_pbpjs0

Officieel is het 21 december pas winter. Toch zien velen december als dé wintermaand van het jaar. Daarom leek het mij erg leuk om de vragen van de winter tag voor jullie te beantwoorden. De vragen van de tag heb ik zelf samengesteld. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees meer..

WELK KLEDINGSTUK DRAAG IK HET LIEFST IN DE WINTER?
Mijn heerlijke warme truien! Ik heb er aardig wat dus ik kom de winter wel door.

WAT IS MIJN FAVORIETE WINTER DRANKJE?
Dit is een standaard antwoord waarschijnlijk maar dat is toch echt warme chocolademelk met slagroom. Mmmm!

WAT IS MIJN FAVORIETE WINTER SNACK/MAALTIJD?
Iets wat ik graag eet in de winter zijn stamppotten. Boerenkool, hutspot en andijvie stamppot vind ik erg lekker.

WELKE GEURKAARS BRAND IK HET LIEFST IN DE WINTER?
Als er iemand gek is op geurkaarsen dan ben ik het wel. Geurkaarsen met de geuren kokos/vanille, madagascan/vanille of appel/kaneel vind ik het lekkerst om te branden in de winter. Appel/kaneel is in mijn ogen echt de perfecte geur voor de winter. I love it! Vanille is een geur die in mijn ogen het hele jaar door wel kan. Maar door de warme geureigenschappen is vanille ook zeker een topper voor in de winter.

WELKE WINTER DECORATIE VIND IK HET MOOIST?

Dat is zonder twijfel onze Kerstboom ook al staat hij niet de hele winter.

WAT IS MIJN FAVORIETE MAKE-UP PRODUCT TIJDENS DE WINTER?
Mijn favoriete make-up product is lipstick en dat is niet alleen in de winter zo maar eigenlijk het hele jaar door. Het leuke aan lipstick is dat je de kleuren kunt afstemmen op het seizoen. In de winter draag ik het liefst warme kleuren maar ook een klassiek rode lipstick mag in de winter niet ontbreken.

WAT IS MIJN FAVORIETE VERZORGINGSPRODUCT TIJDENS DE WINTER?
Eigenlijk zijn dat er meerdere. Producten waar ik echt niet buiten kan in de winter zijn lippenbalsem en een verzorgende handcrème. Mijn lippen en handen zijn in de winter soms wat droog. Daarom zijn een lippenbalsem en handcrème voor mij echte winter musthaves.

WELKE KLEUR NAGELLAK DRAAG IK HET LIEFST IN DE WINTER?
Het liefst draag ik nude kleurige nagellak. Ook in de winter vind ik het leuk om nude kleurige nagels te hebben. Nude kleuren met een warme ondertoon zijn favoriet in de winter. Goud, zilver en een klassiek rode nagellak mogen ook niet ontbreken. Deze kleuren vind ik leuk voor de feestdagen.

EEN SJAAL, EEN MUTS OF HANDSCHOENEN?
Het liefst alle drie natuurlijk maar als ik moet kiezen dan kies ik toch voor de sjaal. De capuchon van mijn winterjas is lekker warm en is daardoor ook erg geschikt als muts. Handen kun je makkelijk en snel opwarmen. Daarnaast heb ik ook nog jaszakken waar ik ze in kan stoppen. Probleem opgelost!

COSY SOCKS, EEN FLUFFY TRUI OF PANTOFFELS?
Bij deze vraag kies ik voor de pantoffels ook deze keuze was niet makkelijk. Meestal als mijn voeten koud zijn heb ik het zelf ook ijskoud en krijg ik het nauwelijks warm. Dus ga ik voor warme voeten met leuke pantoffeltjes.

WELKE FILM(S) KIJK IK HET LIEFST IN DE WINTER?
Dat zijn toch wel echt kerstfilms. Klassiekers als Home Alone en The Santa Clause vind ik ontzettend leuk om te kijken. Ieder jaar weer! 

WELKE MUZIEK LUISTER IK HET LIEFST IN DE WINTER?
Absoluut kerstmuziek. Eerlijk gezegd luister ik al kerstmuziek voordat de winter begonnen is. Ik vind dat zo gezellig!

EEN WINTER MET OF ZONDER SNEEUW?
Ik vind dat sneeuw bij de winter hoort maar van mij hoeft het echt niet de hele winter te sneeuwen. Als je door de sneeuw moet om te gaan werken of om naar school te gaan vind ik het niks. Ik ben wel voorstander van een witte Kerst. Helaas komt dat maar zelden voor.

Dit waren alle vragen van de tag. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.
Zijn jullie al een beetje in de winterstemming?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

4 comments so far.

4 reacties op “THE WINTER TAG”

 1. Tijgertje schreef:

  Leuke tag en mooie foto.

 2. Monica schreef:

  Leuke tag!

 3. Eva schreef:

  Wat een leuke tag Shannon!

 4. Emile schreef:

  Wat een gezellige tag met die mooie foto. Ik hou totaal niet van de winter maar de maand December vind ik wel heel gezellig. Heerlijk warm en knus in huis met kaarsjes en de lichtjes van de kerstversiering daar kan ik echt van genieten. Sneeuw vind ik heel mooi om te zien maar daar houd het dan ook wel mee op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories