THE SECRET OF A GREAT STYLE IS TO FEEL GOOD IN WHAT YOU WEAR! | MY JEWELLERY

22/07/19

CELEBRATE HOLIDAY! Mijn vakantie komt nu wel heel dichtbij en hij begint beter dan ooit. Ik heb namelijk een super leuke, zomerse outfit van My Jewellery mogen ontvangen. Stipjes gecombineerd met een prachtige koraaltint. I love it!

Bij My Jewellery kun je niet alleen onwijs goed slagen voor sieraden en accessoires, ook de kleding afdeling is to die for! Ik scoorde er een leuke top en combineerde hem met een rokje en sandaaltjes. Super zomers. Heerlijk!

ZWARTE TOP MET STIPPEN | € 19,95
(Verkrijgbaar in de maten: XS t/m XL)

Dit topje kun je letterlijk bij alles dragen! De bandjes waren alleen véél te lang bij mij en ze zijn niet verstelbaar. Die heb ik dus wat in laten nemen. Nu zit hij prima en staat hij ontzettend leuk in de rok! De top is gemaakt van 100% viscose. Dit geeft de top een beetje een satijn look. Heel leuk!

SOEPELVALLENDE A-LIJN ROK KORAAL | € 29,95
(Verkrijgbaar in de maten: S t/m L)

Hoe ik mezelf voorheen nooit comfortabel voelde in rokjes of jurkjes, begin ik er nu steeds meer aan te wennen. Dit te lieve, koraalkleurige rokje is niet alleen erg leuk maar zit ook nog eens erg comfortabel. Lekker luchtig, perfect voor warme dagen! Dit rokje kun je op heel veel verschillende manieren combineren. Bijvoorbeeld chique met een nette blouse en hakken, met een tof t-shirt en boots voor een stoere vibe of gewoon lekker zomers met een topje en leuke sandaaltjes. De rok is gemaakt van 100% viscose, heeft een elastische band en zakken, is afgewerkt met een leuk strik detail en is ook beschikbaar in de kleuren: geel, donkerblauw en khaki. Dit rokje is gewoon een musthave voor elke vrouw.

Summerproof outfit it is! Ik ben helemaal weg van de combinatie koraal en zwart/wit. Toen ik de items in de webshop zag had ik al een vermoeden dat het leuk bij elkaar zou staan maar wanneer je online shopt is het natuurlijk altijd nog maar de vraag of dit daadwerkelijk ook zo is. Het is precies zoals ik het in gedachten had! Heel erg blij met dit outfitje.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories